打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] [原創]機體吐糟 - 自由高達隱居的原因

自由高達也算是一代名機,只是出生兩年後就被路人真開脈衝高達用斬艦刀插死了

以上說明自由高達是一代名機 ...
奏聖葬送曲 發表於 29-8-2012 19:30

哩D只不過係賺錢手法黎姐
減低一代名機(自由)/多人鐘意既機(00R)既性能,突顯其他機體既性能
回復 支持 反對

你咁米錯哂囉 每部機都有佢唔同既特性 唔可以因為佢得3個武器面斷定佢好唔好用 真正既高手玩ms b都玩殘你
回復 支持 反對

簡單d來講:
又係要自由加翼炮 同 改技

火星
回復 支持 反對

s自由 手感順過 ss突自
回復 支持 反對

的確自由宜家係hkf已經好難生存到...分分鐘比包機反吃番都5出奇.點解?自由跟本5係輸係武裝,而係輸在技2太過平凡,宜家出D新s有邊部係沒專用技?分分鐘連技1都+得多過2樣拉...<就算數到W5子果個年代無論邊部技能+成都起碼+過5樣...所以我好憎D人話自由D武裝廢,D人話自由廢,但又5檢討下自己用到部機點...2武同3武順,3武快+爆發力大,配合技2簡直係完美,但要達到完美,是否應該檢討下自己技術能否勝任呢架機?所以自由5係輸在武裝,而係連1部A機都已經擁有既技2...所以宜家自由5係靠武裝同技能去到屈人,而係完全靠技術去到屈人,手描,擦槍等等.而且練技術自由一定係首選:lol:而自由真正歸隱既原因就只能說hkf高手越來越少,而用得自由勁既人更加係海底撈針...自問本人用左自由3年,都好難做到死亡3打1-_-
回復 支持 反對

你咁米錯哂囉 每部機都有佢唔同既特性 唔可以因為佢得3個武器面斷定佢好唔好用 真正既高手玩ms b都玩殘你 ...
31566798 發表於 29-8-2012 20:08

事實上,你有無見人拎部ms-b打s場?(給力個隻

唔好下下都話技術技術 之後講埋哂d好難做得到既說話出黎

回復 支持 反對

如果自由3武係彩色炮,
我會用
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

用好隻空西先用自由會勁好多(好似係)
BTW基神都係靠彩虹炮先屈到機
回復 支持 反對

del左1部
回復 支持 反對