收起左側

[Jubeat] saucer fulfill已稼動位置一覽

因為發Facebook發左成三個禮拜都冇回應我還是註冊個帳號回應比較好
我系Google Docs做左個整合你地有需要既可以去睇:
docs.google.com/spreadsheets/d/14Cm5n-U9bj8kOawuWljqS1pSjmNH1haRT-mAXQAmeXw/edit#gid=0

元朗金禾同深水埗電子都已2台fulfill并公價應該已經有人確認過 金禾有損壞既耳機位 深水埗電子既機台店名我只見到電子広場03同04 至於01同02系邊我唔清楚應該冇

-----
另外深水埗奇趣天地仲有兩台knit 只允許16歲以下人士遊玩 機況奇差 左邊6號鍵冇用右邊7號鍵震到生活不能自理 10蚊3TUNES

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 4 感謝情報

查看全部評分

回復 支持 反對

另外根據百度貼吧回應,VZ實際得8台 四台有耳機位 有耳機位既唔可以同冇耳機位既連LOCAL 待確認
回復 支持 反對

lol 智障ipad自己發左兩次
回復 支持 反對

感謝發表
不過我反而想問你在哪個facebook page做發表的說?
因為以我印象中 這個版並沒有facebook page
...
Torchic╳小火雞 發表於 22-4-2014 21:30

起初系4月5號發通過Facebook Messenger發送到你既Facebook Account度既 不過大概因為非好友接收唔到所以先冇收到信息
    截圖=dropbox.com/s/ria6mr9isp7vwz3/Screenshot_2014-04-22-22-12-30.png
    百度貼吧link=tieba.baidu.com/p/2998414500 都系今日發既我確定唔到 因為返學冇去睇
回復 支持 反對