打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 有關三小登入疑問

1.之前(8/2)香港三小官網話[重大公告] GASH會員系統預告暫停通知,想問下係唔係遲d唔可以直接登入,要升beanfun登入?因為我本身一直係gash直接登入,求大大解答。
2.如果我升beanfun個時忘記id number(亂打),同埋不記得入gash點個d序號,有咩方法知道id number?因為它要id number......

GASH會員系統預告暫停通知係唔係遲d唔可以直接登入???
回復

kioik哥 可唔可以幫幫手ask下? 點可以有個id number如果我forget(我唔係好想升beanfun),會唔會強制立升級? 大大幫幫手!!~~
回復 支持 反對

問題係e家升bf要id number...希望有番個id number或強制升級......點都好 thx你幫忙,kioik哥 如果佢有回答係nakuz覆一覆,thx very much!
回復 支持 反對

1.kioik哥,想問下我之前係有買過不少i-gash點,但係要在gash網where找到個d紀錄? 他所指的序號係入i-gash好長個數字,上線密碼係咩?
2.kioik哥,你有沒有問他關於個公告(日後gash無法直接登入)的事情,同埋會否強制升級?(如無id number...)如果冇幫手問多次以上兩點,thx very much,kioik哥...
3.kioik哥,可唔可以提供香港骨子(grandchase)客服中心個電話,唔要tw..,我想親身同佢核對我個gash ac d野,找回id number,唔知work唔work?         求有心人(kioik,軒少)幫手解答!!!
回復 支持 反對

sorry版主 可唔可以舉d例子咩係實物 打去客服係fax定熱線?同佢核對實物找回id number有冇用? thx= =
回復 支持 反對

問題係我好少用點數卡入點,多數用7-11一張張個d i-gash入,點可以查詢返以往入i-gash紀錄?同佢係
電話核對實物找回id number有冇用? thx= =
回復 支持 反對

kioik,有冇d程式/網可以將id number一個一個撞?
咩係手動升級?thx==

to:aa22434312
你打算強制升or buy i-gash 200點x2 1個月後親身升?
如果我唔入點 等佢強制升仲有冇得玩三小?thx= =
回復 支持 反對

to kioik/aa22434312,
1.想問如果我親身搞升bf,係唔係一定要2張200點i-gash($40實物),係自己gash ac個d i-gash入點序號紀錄不受理?
2.佢話要1個月前,假設我今天(15/2)早上入點,係唔係15/3可以親訪?問題係2月得28日,會唔會影響到?
3.係唔係你儲值咗+你有個2張i-gash收據ok,唔一定要用個d點?thx= =
回復 支持 反對