查看: 1947|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》2月份儲值回饋獎償

為答謝玩家對《SD高達Online》的熱愛及支持,2月份營運基地將為大家帶來充值償活動,大家只需要於指定時間進行轉點動作,轉滿一定M幣額即可獲得豐富獎品回饋!記得把握機會不容錯過!

活動開始時間:2013年02月19日 00:00
活動結束時間:2013年02月28日 23:59

回饋項目一:一次性轉換45000M幣以上
獎品:100%成功強化(oc6)x2  + 5000 經驗膠囊(滿)x15 + 防爆核心x10 + 100%成功強化x3

回饋項目二:一次性轉換25000M幣 - 44500M幣
獎品:1000經驗膠囊(滿)x15 + 100%成功強化x2 + 200經驗膠囊(滿)x10 + 防爆核心x5

回饋項目三:一次性轉換12500M幣 - 24500M幣
獎品:1000經驗膠囊(滿)x10 + 200經驗膠囊(滿)x10 + 100%成功強化x1

活動規則:
1.活動可重複參與。
2.活動結束時間計算以官方系統時間為準。
3.活動截止後官方將會在例行維護時進行統一派獎。
4.玩家通過非法軟件或程序漏洞取得

特此公告!

官方網頁:http://sd.hk.9you.com/dec_portal
帳號註冊:http://hk.9you.com/regist/index.php
下載遊戲:http://www.gameone.com/download.php#SD

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
〝小趙﹏* + 5 1st

查看全部評分

回復

對呢隻GAME已經開始心灰-.-
回復 支持 反對

唔夠你快-.-
回復 支持 反對

無晒購物優惠..以前仲會送機..
回復 支持 反對

回復 1# CEMA

我本來想入番一二千蚊重投SD
依家睇黎唔洗了ZZZ
回復 支持 反對

唔記得左一次性轉換係點,
有冇人可以話我知
回復 支持 反對

認真我絕對唔會充值
乜野扭蛋活動乜都冇
回復 支持 反對

認真我絕對唔會充值
乜野扭蛋活動乜都冇
無名小卒=] 發表於 19-2-2013 17:42

今期活動都係送經包同防爆多 (全部都係抽幸蛋之類先有,即係俾$)<---代升店真係RIP了

而家D人冇乜心玩SD,打對戰都有D懶了,仲叫佢地升機真係不如殺左佢地,

也很難怪G1要狂送經包,起碼有經包升機會OC會買防爆,也能保持一定一流

不過......
主要都係隻GAME開始過時了,加上平衡不及格等方面原因
日本做開發可能會好少少吧...
回復 支持 反對

認真我絕對唔會充值
乜野扭蛋活動乜都冇
無名小卒=] 發表於 19-2-2013 17:42

今期活動都係送經包同防爆多 (全部都係抽幸蛋之類先有,即係俾$)<---代升店真係RIP了

而家D人冇乜心玩SD,打對戰都有D懶了,仲叫佢地升機真係不如殺左佢地,

也很難怪G1要狂送經包,起碼有經包升機會OC會買防爆,也能保持一定一流

不過......
主要都係隻GAME開始過時了,加上平衡不及格等方面原因
日本做開發可能會好少少吧...

PS: SORRY,岩岩個樂古LOAD超耐,REFRESH左幾次..盡管上其他網好快..........
回復 支持 反對

今期活動都係送經包同防爆多 (全部都係抽幸蛋之類先有,即係俾$)
雷臣 發表於 19-2-2013 18:18

樂古個SER自從死SER後就廢左
回復 支持 反對