打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 智傲網上遊戲儲值平台新增電話鎖功能

聊勝於無
回復 支持 反對

用電話收信息呢樣野唔好講國外,更唔使講香港, 大陸都用左n年了 估唔到g1而家先搞

可能g1總部設在非洲吧, 所以難免跟不上潮流..

呢個系統其實一d都解決唔到問題, 因為最主要問題係佢地個網上交易系統太易俾人破解,而g1又不願意花少少錢
去請出面電腦行d人改寫保安系統 (講呢d人唔貴)

當你電話系統完美啦, 但玩sd特別係小學雞有多少個有電話? (其實都幾多人有電話xd)
同埋海外玩家又點呢?

拖左幾個月先搞個方案出來, 前面中招既人又唔理佢地,
賊仔又唔捉,

我係賊仔都當佢地係水魚甘玩啦...偷佢d野,冇問題的
回復 支持 反對

回復 12# 雷臣

講得好, 支持你, 之前9YOU 密碼出問題又唔認錯, 而家充點系統出問題又唔認錯+唔正視, 咁冇良心同咁黑心GE 代理, 遲早死得, G1你咁鍾意趕客, 好!而家就走比你睇 \./
回復 支持 反對

回復  雷臣

講得好, 支持你, 之前9YOU 密碼出問題又唔認錯, 而家充點系統出問題又唔認錯+唔正視, 咁冇良 ...
percy1314000 發表於 1-3-2013 11:15

又唔使下下走既,,

可以合理使用群眾壓力逼佢地做野, 你可以選擇團購買機票去佢地非洲總部度教佢地用平果手機, 也可以教佢地點樣使用彩色電視機
或者買一本書教佢地如何上網

以上講笑,不要認真=.=~~~~~

合理使用群眾壓力係網game方法之一, 但注意不要搞太多是非出來,
gm都係人,唔好搞到問候人地家人..
回復 支持 反對

又唔使下下走既,,

可以合理使用群眾壓力逼佢地做野, 你可以選擇團購買機票去佢地非洲總部度教佢地 ...
雷臣 發表於 1-3-2013 11:24

除左代理移加種有少少生性之外,
之前GAMEONE同9you的做法真係人唔似人,豬狗不如
真係懷疑佢地係咪賺錢賺到冇哂人性,當玩家係搖錢樹,當左D年輕人係生意人
真係hi大左定唔知少見識,其他國家的代理種搵得多過佢地,
點解佢地會包住咁細的角度去搵食,好似令人地覺得有一種認為搵多左自然可以收山
做野都可以唔洗太認真,當吸錢算的感覺
唔通代理班人真係連宅男都不如?
明明online的亮點唔難搵,點解佢地可以做到錯哂D方法
有冇搞x錯,點解唔當玩家係寶,咁樣可能會易做好多
回復 支持 反對

電話安全鎖....以前玩WOW都用過...
系就系安全好多,但如果常斷線的話~次次打電話~你都几煩下...
有几次電話安全鎖壞左,打吾通...你就玩吾到(WOW壞左都修左好久...G1壞呢D分分鐘都吾知等多久才修好...如果在執勤任務時壞左,我相信好多玩家會變得瘋狂...)
所以要申請的朋友要注意下以上問題,廢時以后在論壇上見到你在發瘋...
回復 支持 反對

除左代理移加種有少少生性之外,
之前GAMEONE同9you的做法真係人唔似人,豬狗不如
真係懷疑佢地係咪賺 ...
w474841 發表於 2-3-2013 03:20

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4220579&highlight=

看看好了,舊文, 當時版主唔想搞大件事,想佢掉左去抱怨區,之後好似封埋post
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4377546&highlight=

g1老闆姓施, g1總經理gm又係姓施 聽說好似係一家人的

而一般的採訪等都係施小姐gm 回應的

而最強主角一詞也是施小姐在採訪片段時所提出

雖然有人講過g1唔應該一係請av女神,一係請女仔俾人近距離照心口
但貌似都係施小姐搞出來的...

家族式管理,不一定每個家族成員都係人才.........

當然也有例外, 不過你作為一個小玩家, 去同人地公司老闆投訴話你個妹妹/姐姐做唔到野

你估人地老闆so唔so你
回復 支持 反對

adrwon 發表於 28-2-2013 18:27

真係唔知個電話鎖點搞, 電郵開通完又要電話開通, 打電話去個開通電話又打極都打唔通, 都唔知運作左未, 整到呢家想入點都唔入唔到

信件:GO帳號電話鎖開通電話無法接通

GO賬戶:
遊戲名稱:SD 高達  
伺服器:
賬戶名:
角色名:
信件類別:充值出錯
事件發生時間:2013-03-04 19:49:00
詳細描述:
今早設定了電話鎖, 並已收到認證電郵開通電話鎖功能, 但現在登入點數系統時, 又要求先致電開通帳號, 但電話卻多次打不通, 現在不入進行入點, 請問系統是否已運作了?

"GO帳號設定了電話鎖,請先致電 3923 - 6697 開通帳號,再按確認。"  

投訴完後, 又打左n次終於打通一次, 但一通又斷左, 跟住試下登入就ok左, 唔通個電話系統又負苛唔到?

如果以後入點都成日打唔通, 真係會令我唔想再入點

信件狀態:已回覆  
負責 GM:gm14
信件提交時間:2013-03-04 19:53:45
GM 處理時間:2013-03-05 10:40:56
GM 回覆內容:
親愛的玩家,您好!

謝謝您的來信,多謝對我們遊戲的支持。經工作人員測試電話鎖功能運作正常,請閣下使用設置的電話鎖功能的電話來撥打免費開通專線來進行解鎖。

感謝閣下使用GO客服平台服務。  

回復 支持 反對

真係唔知個電話鎖點搞, 電郵開通完又要電話開通, 打電話去個開通電話又打極都打唔通, 都唔知運作左未, 整 ...
dragoonkwok 發表於 4-3-2013 19:57

如果連個電話系統都只係作出來俾玩家睇下,等佢地收聲

對g1的評分又要再下降....

g1精神,沒有最衰,只有更衰,, ya~~~~~~
回復 支持 反對

等死吧,G1, ~ ~
回復 支持 反對