打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] 好耐mo玩SD......

極端思維既人,難聽D叫講多哂氣

樓主簡直係
自尋死路
回復 支持 反對

樓主簡直係
自尋死路
路路過少尉 發表於 11-5-2013 14:29

學姐去左邊
回復 支持 反對

你果場人品大爆發,好彩執雞打爆左2部00R,就以為真係贏左
大家都是拳機,都不是大機,有種死神對00R不用道具1 ...
don007 發表於 11-5-2013 09:29

唔係汁雞...兩隻00R有8成血人地玩得勁你又話運氣,咁你咩都岩架啦
又話咩新機勁舊機廢,講黎講去只係你好耐無玩唔夠人打,唔好話你場場無運?
回復 支持 反對

睇強唔強 一定要比較先知?? 問題之不過係在於 玩家發唔發揮到
你識用自然玩得勁 ; 你唔識用, 玩部00r 都只 ...
Katbilly 發表於 11-5-2013 13:25

的確沒錯,強唔強,真的要比較先知,不較量何分那個是雌雄?發揮唔到係輸果個先會講
1部死神點打得贏2部00R?講出黎都無人信,你識用都收皮,唔係偷雞點殺兩部00R?還是佢贏到,但那2個是弱智新手如石像一樣?
真係咁有實力?開個3人場,2部OOR打1部S死,佢真係贏到2部00R,我拜佢為師
性能唔重要?咁串?你拿部MS-A,MS-B打得贏我部00R,我真係拜你為師
你最後那句,你似乎GET唔到我那段的內容,我不是想說我的運氣好差,是說那運氣不是機率性,而是人為化
回復 支持 反對

唔係汁雞...兩隻00R有8成血人地玩得勁你又話運氣,咁你咩都岩架啦
又話咩新機勁舊機廢,講黎講去只係 ...
渣古II 發表於 11-5-2013 15:57

有隊友新機幫拖,佢掛機5打,分分鐘3個都打贏4個添,根住以為自己技術和果架舊機好勁
你咁講,有種換哂舊機打喇...........
如果果場對手全部用哂舊機,自己隊友係新機,我果場就真係有運呀,分分鐘果場我5郁贏左
好多時我經常無乜點郁就贏左,就好奇地留意他們的機體,即刻當場明哂.........
不如你留意下你果場贏左同輸左,他們各用什麼機體,就知道我說的是對的
回復 支持 反對

樓主簡直係
自尋死路
路路過少尉 發表於 11-5-2013 14:29

極端思維O o?
有沒有例子?
回復 支持 反對

的確沒錯,強唔強,真的要比較先知,不較量何分那個是雌雄?發揮唔到係輸果個先會講
1部死神點打得贏2部00R?講 ...
don007 發表於 11-5-2013 16:39

哈?死神做什麼打不倒兩架oor?你一定很少對戰~神龍打不到兩架oor,我還可以接受,死神打不倒兩架oor以外的拳機,也合情合理~可是oor。。。死神豆彈讓oor量子化到沒得開sp,然後你隱性去砍他,oor一下子就瓜啦,oor很豆腐的
回復 支持 反對

新機係愈出愈屈, 但未至於屈到你唔洗打既地步呀?
同埋你話用只可以用M幣買機都幾極端下
過一兩個月, D新機咪又出番G幣圖(SS除外)

同埋某部分舊機都改勁左, 有D更加勁到離哂罩, 例如FAZZ
智天, wing zero ew, 自由, 命運, 雙頭龍EW, 呢D舊機我咪照樣咁玩
又唔覺比人屈到飛起喎

而家最令人不爽反而係個廢ser吧?
回復 支持 反對

追求勁機先挽既人 我覺得冇乜資格係到講野囉= = 同埋新機你可以等 你抽唔抽得中係運氣問題 你買點係你自己自願買冇人迫你 咁又叫厄 家下冇人叫你出新機就出錢買點呀先= =
回復 支持 反對

1部死神點打得贏2部00R?講 ...
don007 發表於 11-5-2013 16:39

8人場有咁既清況好正常,我見過有人用S死神1打3仲贏埋
回復 支持 反對