打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] Gameone Image Girl大招募2013

有得睇 冇得食 有咩用
小黑死神 發表於 17-6-2013 13:59

要食就800元酒店妹啦....再唔係援交1千幾百有交易.....

對了, 之前某傳媒也公布了一張LIST,唔少香港GAME GIRL (不是全部) 都係有價有市的

不過相比之下日本當然更領先...人地個D仲穿著好晒COSPLAY先同你服務的......
回復 支持 反對

搞日本妹咁正?求香港食日本妹既好地方
大陸妹有咩咁好搞?靚又唔係特別靚
咁多大陸人落黎做代表香港既成 ...
小黑死神 發表於 17-6-2013 14:26

我講緊在日本食日本妹紙阿....
香港都有, 不過要好樣既貴好多, 當然溝女另計..
日本妹我自己也試過(溝女) 其他唔係話好特別, 同埋真係比較怕羞,好細聲的(你明)

至於大陸妹真係好多靚女, 不過留得在香港地既少,話晒自由行只能留7天,
要講出名既, 去上海灘, 去北京王府井大街
我有朋友試過北京妹, 真係幾正, 不過價錢好貴, 2000幾蚊RMB

係大陸溝靚女難度比香港仲高, 大陸特別係北京太多太多有錢佬玩女人, 特別係溝女(非指叫X)
真係冇幾萬唔使諗, 國內大城市主區其實發展得很好了, 所謂的紙醉金迷不過如此
不過香港傳媒選擇性報導國內的貪污及窮人窮事, 加上事實上中國社會極度不平衡

所以很多人仲將北京當成20年前既北京(當時天安門前面既市民仲係玩緊單車)

如經過北京貴族地區, 如果唔係好多簡體字同埋大陸人, 真係以為去左國外
回復 支持 反對

的確, 國內很多地方的水平未到國際化地步, 在高鐵站我聞到的是尿味.
在貧民區我我看到的是污蔑, 在貴族區我看到的是朱門酒肉臭

到我死時國家都唔知搞得起頭未,

等死吧, 少年
回復 支持 反對

點解越尼越似成人話題,小黑仲係中學牛咋
o19042 發表於 17-6-2013 14:56

佢自己聊起先@.@

我本身想回覆 今次D囡囡應該唔錯 (我自己都識部分0靚模, 真係幾冇腦)

話說中學過18YRS就可以傾吧, 我中2定中3就已經識得同 同學仔交換成人動作片(出面用老反GAME套包著)

話說當時未流行BT, 睇咸片都係買VCD放入去睇, 那時的老反成行成市,
仲好多唔對封面TIM~~~~

之後部分小店放在部手提DVD機, 可以即場試碟

再之後由於BT流行, 而VCD慢慢式微, DVD興起, 但價錢已經降至100元6隻了

以前成40蚊隻阿...

其實睇下冇壞, 日日對住同一個真係幾累, 冇性趣, 在行為不出軌情況下,

成人動作片幫到你~,~
回復 支持 反對

你細細過就買埋啲咁既野?
小黑死神 發表於 17-6-2013 15:20

每個人都有自己既過去阿@.@

不過呢個世界有好多偽君子敢做唔敢認者...

我識既男人(唔係男仔) 10個入面7個都偷食過...
回復 支持 反對

回復  小黑死神

下年夠程叫X,當成人禮LO OR 去老蘭碰碰LO,CHANNCE要争的
乂基拉乂 發表於 17-6-2013 15:32

做野(工作) 都識到好多阿.同埋通常工作上識的女仔都比較保守, 認真
做女朋友一流

至於落BAR溝女, 年齡輕少少時喜歡玩下呢D, 不過到一定年紀, 你會發覺簡簡單單的拍拖比
做做做滿足好多

何況溝一條女用好多$, 俾$買服務反之, 而且選擇多

夜間生活能免就免, 真係好傷身的, 我以前日日食煙飲酒, 個人真係唔多得, 食野又冇胃口,又成日吐
個人死死下...肝功能下滑. 成日訓唔著
之後介晒就好反好多, 人也肥了,做事也精神好多
之後就升職了
回復 支持 反對

距離18 我仲差1年
小黑死神 發表於 17-6-2013 15:12

唔記得17可唔可以叫X, 你上網睇睇

不過溝女做做做就一定得
回復 支持 反對

咁你既中學生涯有冇食過女同學?
有咩都唔怕講啦 除左我之外應該都冇人對你既中學生涯有興趣 ...
小黑死神 發表於 17-6-2013 16:16

中學時未阿.....那時的中學時代先岩岩流行上網, 用緊ICQ, 溝女都係面對面同打電話

冇而家甘倡狂.......當時大家都好純情的......
回復 支持 反對

睇得av多都會厭啦 不過啪啪啪依樣野 做得多都好傷身 有人板
rube129 發表於 18-6-2013 08:23

日日望住同一條女先厭...其實睇咸片反而有助社會平衡

就好似妓院甘, 無論古代現代都有其必需之用, 如同民國時代, 國民黨在上海等地都有官方指定的軍妓(你情我願, 非慰安婦)
退守到台灣都有.

如果冇呢D軍妓, D軍人就亂甘出去強姦婦女..話晒壓力大, 今日唔知聽日事.

到而家和平社會, 成年男人也會有壓力, 而不一定全部人都好有錢可以去麗春院

所以AV等東西就興起了.  如沒有這些東西, 社會也會出現很多問題

所以點解AV店定期俾海關捉一排就算, 旺角等地明知多大陸妹過來搵食, 也是間中捉一捉

不過是打壓下令其平衡些

所以有求有供, 睇AV睇到厭既只會係小數,
回復 支持 反對