打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] 有關TR系列機體問題

冇可能出齊,tr-1已經好多裝備(兔腳,大猩猩甲...,仲有tr-2-6同埋大型噴射裝備,另外計理黑兔部隊出到爛j都未出完...《泰坦斯的旗下》都變《gameone的旗下》
回復 支持 反對

V/X/TURN A系列D雜魚都未出
skychau1219 發表於 30-6-2013 22:05

比番個月光蝶我就夠
回復 支持 反對

F90 A裝備,F90 B裝備,F90 C裝備,F90 D裝備,F90 E裝備...........................................F90 Z裝備,F90 A.C.D裝備裝著時,FA F90....

我諗佢出哂應該SD收得檔架啦~囧
回復 支持 反對

模型見得多 實際內容不清楚 小弟見識少= =
回復 支持 反對

影印人無記錯就係指紫迷,吹雪天意果堆怪雞,我相信到汁果日都未出嫁啦
綠迷其實算係得一個,識格鬥術果 ...
夢矓 發表於 1-7-2013 17:00

原來你知得仲多,跪拜大神
Astray系列我都好鐘意,不過SD應該好難會出哂,就算出我諗都係整到廢廢地,00系列親生仔啊
回復 支持 反對

冇可能出齊,tr-1已經好多裝備(兔腳,大猩猩甲...,仲有tr-2-6同埋大型噴射裝備,另外計理黑兔部隊出到爛j都未 ...
ALVIN2719 發表於 1-7-2013 20:40

搞掂隻假圖黑兔2先講啦, 仲有張吉加2假圖修好左又bug過, 無圖假圖格魯古古活動仲未派返張圖, 由過年開始發雞瘟到現在仲未執得, 同亞x一樣

回復 支持 反對

G-UNIT 本身知名度比華爾滋低,而且相比華爾滋D機顯得不夠華麗,至於TR系列我睇完個貼都晤知係邊套,講開F9系列,我反而想知距點出個大佬棵怪花
回復 支持 反對

G-UNIT 本身知名度比華爾滋低,而且相比華爾滋D機顯得不夠華麗,至於TR系列我睇完個貼都晤知係邊套,講開F9系 ...
peter**er2013 發表於 2-7-2013 00:07

TR系列出自"泰坦斯的旗幟";Flag of Titans
回復 支持 反對