打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 引發奇蹟的光芒1.28鎖定多重目標!

唉,直覺都估到冇前年咁好死,
w474841 發表於 24-1-2014 19:55

真係fake到呢, 我頭先差d del左今個月準備個d 00R(GN電容器)d材料,換返幾格機庫位置
對gameone希望越大失望越大
回復 支持 反對

真係fake到呢, 我頭先差d del左今個月準備個d 00R(GN電容器)的材料,換返幾格機庫位置
對gameone希望越 ...
kennylam25 發表於 24-1-2014 19:58

其實G1送多少少野係咪會死,定係幅利活動要交稅??
定係又驚派錯??派多都好過派錯啦,唉真係,老玩家又被踩多左一腳,
我覺得活動主要唔係講新意,只係其次,最主要係獎勵吸唔吸引,
唔吸引,活動悶出左等於冇出過,唔通又想一大班老手放AC?
如果益老手,益埋新手,真係兩全其美囉!
回復 支持 反對

2013年12月31日前沒有登入過遊戲的玩家...
回復 支持 反對

等我仲咁開心,感覺又比G1背叛多一次,G1呢個代理真係好失敗,31號前未上線先有資格參與算乜野?個活動要1號創角先玩得?
你咁搞法不如索性摺埋佢啦,橫掂而家都唔多人玩你都要自己倒自己米
回復 支持 反對

個公告睇落係好多野~
但有7成內容係為吸金~

回復 支持 反對

唉..仲以為咁好死送隻OOR電容...
對G1有番D希望..到頭來空歡一場..
fake到咁真係對g1完全失望...sd再係咁過到今年都過唔到下年莫講話研究所呢?
回復 支持 反對

創角送好禮 2014年1月28日 維護後 至 2014年2月7日23:59  冇用

王牌機師風雲再起 2014年1月1日 - 1月25 23:59前期間曾登入過遊戲的玩家 機體格納庫x1

王者歸來 2013年12月31日前沒有登入過遊戲的玩家  冇用

本來諗住入點支持,家下好喇
既然g1唔重視老手,唔使要我地老手入點
回復 支持 反對

其實G1送多少少野係咪會死,定係幅利活動要交稅??
定係又驚派錯??派多都好過派錯啦,唉真係,老玩家又被踩 ...
w474841 發表於 24-1-2014 20:03

gameone有特別嘅趕舊客技巧

其實到依家(人流少,server爛...........)仲玩緊嘅玩家大部分都係忠實玩家   

gameone成日出活動諗下點吸引班新玩家 冇錯 咁係啱
但係成日新玩家(有幾多係真係新玩家gameone心裏有數)當係寶,貴賓
老玩家就唔洗理咁,定係gameone覺得老玩家唔洗點理就會定期交會費?
我真係唔明點解gameone要咁樣對待舊玩家,同埋對gameone有咩好處
反正都係送 點解唔可以全部一齊送係都要區分?

gameone繼續推d 山寨轉珠手機丶 網頁game 啦  
  放生SD高達 比其他公司搞啦好嗎 明明一隻人氣動漫主題,唔怕冇野更新,長做長有嘅對戰遊戲都可以比gameone搞成咁 唉
回復 支持 反對

回復 37# 天滅中共...

G1咁慷慨無條件送機庫,多謝佢都黎唔切啦
回復 支持 反對

回復 38# kennylam25

想當年SD真係幾多人玩下,完全冇諗過唔使幾年可以變成咁
回復 支持 反對