查看: 13770|回復: 72
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請問集字[先]易唔易抽到?

100 抽中先?... 我7都唔信... 今年先字很難中的...
1250131424 發表於 1-2-2014 08:31 PM

年年都咁難中架啦
    不過你唔俾人-6中到咩?
    上年50抽都俾我中到龍炮隼雷
    運氣問題
回復 支持 反對

回復 11# terryasdq

我見好多金銀就抽,其實都只係跟抽
    今年用活動果1x個解跟抽連銀都中唔到
    可能我D運氣上年用哂啦
    上年我係中2金+5~6個銀
回復 支持 反對

回復 14# 1250131424

一開始淨係想回你後面果句,見我淨係引用一句就知
    雖然你後面果段野都有問題
    你可以話我錯重點
    我只係想講50抽都可以中,點解100抽唔得
    當然你信唔信,由你自己決定
    btw 下次講野前用下腦,唔係想話你
    驚你俾人笑咋,小朋友

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
倉井影 -5 小心言詞

查看全部評分

回復 支持 反對

呢句說話證明你對現在發生的討論是帶有個人情緒
1250131424 發表於 3-2-2014 12:15 AM

如果唔係你最後面,
    係都要打句"明白嗎? 小朋友",我都唔諗住回應你
    不過你打呢句野既意義何在?
    乜CSO版規唔係有講唔俾用類似字眼?
    不如你下次發帖前,睇下版規先
    link都俾埋你,慢慢睇.
    部份版規補充(更新至17-10-13)
    至於後面果幾句,你中意點諗就點諗,我都廢事理你
回復 支持 反對