打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新年沖沖沖活動!終於可以領獎!可以領2次相同項目獎!

新黎 ? 以前出事,兩頁紙都係同一樣野,依家人少少你先會咁講
EC膠 發表於 13-2-2014 14:13

以前就算開過幾百個帖同而家都無關係,我係想話同一樣嘢冇必要係咁重複開帖討論同一樣嘢,明?
回復 支持 反對

新黎 ? 以前出事,兩頁紙都係同一樣野,依家人少少你先會咁講
EC膠 發表於 13-2-2014 14:13

兩頁紙同一樣野比你講到好似好正常咁
總之我就好不滿你地個個屎急開同一個post仲理直氣壯成日click黎click去都同一樣野煩到嘔

我想問你冇咁嚴重你就當唔係一個問題?你要咁做我都冇辦法

因為我由頭到尾都係表達自己意見 你地學G1咁態度照舊我都冇辦法
回復 支持 反對

信件狀態:        已回覆  
負責 GM:        gm04
信件提交時間:         2014-02-13 14:09:36
GM 處理時間:         2014-02-13 14:43:33
GM 回覆內容:        
親愛的玩家,您好!

謝謝您的來信,多謝對我們遊戲的支持,有關活動獎勵需待2月14日才能領取。

感謝閣下使用GO客服平台服務。
佢要寄信咁樣先答你 真係幾麻煩下
回復 支持 反對

個個心急就要逼我見到一堆一模一樣post話自己屎急咁自私 仲要叫我幫手問版主開集中Post好似係我問題 ...
a90600858 發表於 13-2-2014 14:15

由始至終都係你一個人話有問題(或可能你真係有問題)如果你覺得有問題就自己想辦法,唔好係到嘈生晒,
你話人自私,你有幾無私?
回復 支持 反對

由始至終都係你一個人話有問題(或可能你真係有問題)如果你覺得有問題就自己想辦法,唔好係到嘈生晒,
...
光鯨 發表於 13-2-2014 15:10

你覺得自己冇問題原來得我有問題嘅話......我就真係唔知你係度做mud冇問題覆我做mud 冇問題嘅話一開始開post做mud
有咩問題自己想辦法 >但唔好用d完全冇用辦法係咁開D重複post就算係一小部份人受騷擾就唔正視?
就算係嘈比你地嘈住曬果個係我先啦 我覺得好煩 上面講左 你地要態度依然要咁我都冇辦法
人地gm都講左14號你有咩不滿搵GM咪係咁重複係度發埋D無謂post G1做野咁第一日知?
搵完GM唔滿意就要個個重複開post?
你明未?我由一開始只係表達對你地重複開post不滿 你唔同意就比d論點支持一下重複開post有咩好處
唔好因為人地針對你個做法不滿就話人嘈生晒 客觀d啦少年 我知而家G1派遲獎你好燥底 但唔好因為咁將重複開post合理化
回復 支持 反對

信件狀態:        已回覆  
負責 GM:        gm04
信件提交時間:         2014-02-13 14:09:36
GM 處理時間 ...
豬星 發表於 13-2-2014 14:54

嗯 係咁麻煩咖啦...
G1做野成日都冇交代
公告一係就勁耐唔出
一係就急住出出錯
成日寄信搵佢比d回覆又冇咩用又要等好耐
上次追機追賈圖同mk2都追左幾個月
回復 支持 反對

依家咁急攞仲咩,佢的活動一向都係咁寫,上次活動完左又係咁樣唔係即刻有得攞, 你地唔係冇join過?(係唔係因 ...
grapeslai2009 發表於 13-2-2014 10:58

你咁講我又唔明果班人點解會急到天花龍鳳,可能玩其他online因素,SD比較遲
回復 支持 反對

咁咪係人地d屎急post度講自己屎急lor
又要開咁多個post講自己屎急做mud啊
咁多個post唔係見唔到啊 ...
a90600858 發表於 13-2-2014 11:17

可能佢日日夜夜諗住玩新機,點知希望愈大失望愈大,同機體談戀愛
回復 支持 反對

G1一直都係咁咖啦...
因為佢有 官方保留本活動的最終決策權!  
感想某路人提醒已經將打 ...
a90600858 發表於 13-2-2014 11:20

GM同G1已經講到亂哂,種知佢地係同一班人黎
回復 支持 反對

咁你就叫版主做野開個集中POST,個個心急都想第一個POST有人答,仲有玩左咁都唔知GM係無權的,最終決定 ...
光鯨 發表於 13-2-2014 12:31

咁我地睇好G1啦
回復 支持 反對