打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 如果兩年前果D改機,外掛,到依家仲盛行,依家個GAME會點?

當然系恐怖啦,改少少唔容易察覺架!
KUDAFF 發表於 3-3-2014 22:13

我而加最想快d出任務改機果d,最好有得用加下任頻少到,雙經最多都得兩三間
不過...想下好了
回復 支持 反對

我認為隻敗在G改革手上,删取OC 系統就係SD嘅轉淚點。我認為現在升的機體EXP已經冇OC 系統時代咁有效用,變相玩家失去玩SD嘅動力o
我認為3.5十OC 系統才是SD嘅盛世,起碼隻GAME嘅收入係現在幾倍
回復 支持 反對

我認為隻敗在G改革手上,删取OC 系統就係SD嘅轉淚點。我認為現在升的機體EXP已經冇OC 系統時代咁有效用,變相 ...
jeffrey678 發表於 4-3-2014 18:08

隻game主打都係技術,ex左都唔會值好多倍...如果冇OC有3.5,起碼刷G會有返少少動力,因為自定最蝕G幣
加上HKF大改,刪機600G變400G
回復 支持 反對

隻game主打都係技術,ex左都唔會值好多倍...如果冇OC有3.5,起碼刷G會有返少少動力,因為自定最蝕G幣
...
GiantStep 發表於 4-3-2014 18:19

依加有時dLV12部件好BUG 破防 全方位會心 呢d都搞到本身部機體能力變到好唔平衡

再加上出左破防之後 我都唔敢玩對戰 因為比人射一槍就LAG住左

就算人地OC最多都系射你痛d姐...
回復 支持 反對

真心覺得會多過而家既人,
因為G幣同經同易刷好多,
想要咩機都有G抽, D機又易升高LV,
玩家玩既意欲會大左, 多人刷任務, 多人刷圖
唔似而家任頻勁少人,
對戰頻就唔知, 但可能會因為d機易入手左而好多人去試機
回復 支持 反對

回復 35# 格鬥戰士

同意你的講法,話哂SD除左玩技術
又要玩好多唔同的機體,為左去體驗唔同的性能
必須要儲備唔少G幣,心機,時間,同埋金錢等等