打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我要係度宣佈而家仲有加速呢回事(對戰都用到...)

關閉 [複製鏈接]
SD係一隻加速game= =
回復 支持 反對

就係喺人地sp果時睇

1.如果加速緊既人sp你, 佢個畫面個sp會早d完

換言之, 你仲比佢sp到尾既時候, 佢可以早大約一秒走, 而你仲食緊sp

vid2jr 發表於 5-3-2014 22:30

開完加速都只係快一、兩秒?

咁開黎有乜用
回復 支持 反對

我要係度宣佈
我係度講既原因其實係想大家提防, ...
當然, 如果大家都希望我公佈方法我都會講既
vid2jr 發表於 2014-3-5 02:30 PM

以下純個人意見:
此帖重點真的是為大眾提防嗎?
樓主,
還是想公怖少為人知的資訊來曬優悅感嗎?

版主責任:
提醒樓主,
本版禁止發佈非官方認可的修改資訊

改機資訊是一發不可收拾
當年大改風波引發SD街場生靈塗炭
小改引起幾多名會罵戰,比賽不和事件
本主題暫時保留觀察,不排除關帖處理

回復 支持 反對

開完加速都只係快一、兩秒?

咁開黎有乜用
battleno 發表於 6-3-2014 07:18

1分鐘快八秒喎

唔通要快到見唔到影? 姐係話比全世界聽佢加緊速啦... 博踼咩?
回復 支持 反對

以下純個人意見:
樓主,

版主責 ...
hillson09 發表於 6-3-2014 08:46

唔好意思, 呢個加速絕無修改任何資訊

同埋, 我講呢句'當然, 如果大家都希望我公佈方法我都會講既'

既原因係用黎支持'而家仲有加速' 呢個觀點

叻唔切
回復 支持 反對

以下純個人意見:
樓主,

版主責 ...
hillson09 發表於 6-3-2014 08:46

搵反d老新聞來講@.@  當年既小改比而家既加速更可怕, 更多人用, 而且很難發現 (以前識人玩改機, 見佢只改無限彈,攻+20%左右, 無限氣

一齊打npc show俾我睇, 可以一個人pk部 自護, 不過佢唔講真係唔多覺)

而當時我也玩過下會戰同街場, 的確幾乎場場都見到小改玩家, 連最懶既gm都逼住上線捉左幾個大改小改

小加速就好多人都知道有, 樓主只係公開講左出來, 你身為版主就無神神變左佢肚入面條蟲, 即刻審定佢為想認威認勢搞事份子.....仲話佢甘做會令到公會嘈交之類

甘同共x黨有什麼分別??

有人講話邊個邊個貪污, 即刻話佢想破壞社會穩定, 拉佢去槍斃

係阿...貪污呢個問題非常之難解決, 就是不是以後全部人都唔提貪污,日日睇住中央台既洗腦片就覺得中國好強大, 中國好幸福,  就會冇晒貪污???不見得

相信版主都係一時手快打錯字表達錯意思......下次小心少少啦@.@
回復 支持 反對

同埋, 我講呢句'當然, 如果大家都希望我公佈方法我都會講既'

...
vid2jr 發表於 6-3-2014 10:45

其實呢個post頂到1萬頁都冇用,  g1一定唔會理, 玩家同版主唱g1又好, 彈g1又好, 都改變唔到形勢

當年的小改post因為玩家人流多, 影響大, 而且小改明顯得來又有片作證.

而家既sd得反小雞3,4隻, 而且小加速真係好難睇出來.又冇片, 此post難火, 此post火了也對sd幾乎0影響

所以好快就沈...........
回復 支持 反對

...
vid2jr 發表於 2014-3-6 02:45 AM

本身樓主你公佈現存有加速已經屬於非官方認可的資訊
如主題是防止及識別玩家加速是可以接受的,有見樓主刻意提及
所以本主題才暫時保留觀察,不排除關帖處理

樓主所提及那一句並不是任何論証手法
只見樓主有機會在此帖發放有關資訊的具體內容

搵反d老新聞來講@.@  當年既小改比而家既加速更可怕, 更多人用, 而且很難發現 (以前識人玩改機, 見 ...
雷臣 發表於 2014-3-6 02:57 AM

無論以任何方法小改,大改,加速,改變遊戲本身的設定
都能影響遊戲公平性,都是不容許的
有見樓主有機會在此帖發放更多有關的資訊
我的回覆主要是提醒樓主設勿發放有關資訊
並引用以前的港服的黑歷史去提醒樓主改變遊戲設定的嚴重性
從來無話過樓主會引發公會罵戰

身為版主,我有義務同職責禁止任何非法資訊
加上本人極之討厭任何非法修改設定的行為
我才疏學淺,少讀歷史政治
亦無讀中國法律,但知大陸貪污是要打把的
國家是理應受法治管制
不知閣下搬出共產黨的比喻是什麼意思
重新,此帖樓主暫時並無發放有關資訊的具體內容
所以我亦無對此帖及樓主做過什麼
如事情惡化,可能會立刻關帖禁言處理

我想信樂古是公開公正
如對本人有什麼不滿,
可到站務區-投訴區對我作出投訴

其實呢個post頂到1萬頁都冇用,  g1一定唔會理, 玩家同版主唱g1又好, 彈g1又好, 都改變唔到形勢

當 ...
雷臣 發表於 2014-3-6 03:02 AM

給不知道的人知道加速的存在,就自然有人想得到同利用
有人據報証實的話,官方一定會受理的
吾理10個人定1000個,規則從來無變,事實就是事實,加速就是影響遊戲公平性
回復 支持 反對

搵反d老新聞來講@.@  當年既小改比而家既加速更可怕, 更多人用, 而且很難發現 (以前識人玩改機, 見 ...
雷臣 發表於 6-3-2014 10:57

而加小改封左未,先前打極都唔覺有人用,最多只知人地個名出現左
回復 支持 反對

當 ...
雷臣 發表於 6-3-2014 11:02

無錯,0影響,要改變都唔到G1話哂事
回復 支持 反對