打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我要係度宣佈而家仲有加速呢回事(對戰都用到...)

關閉 [複製鏈接]
Sometime i saw some people use it on car 1 p 1

but i also know how to use it

if he use i will use too

don't add too fast

it will be lag
回復 支持 反對

吾關我事,雷臣講貪污先,我只是回應佢 (゜_゜>) 
所以我都話我都吾明點解雷臣搬共產黨出黎講貪污 (95撘8  ...
hillson09 發表於 7-3-2014 02:12

佢講野就係咁95搭8, 長篇大論都講唔到重點出里
回復 支持 反對

版主一味長篇大論

但完全睇唔明白佢講乜

人地話老屈, 佢又話貪污

姐係咁, 你就反問我
'此帖重點真的是 ...
vid2jr 發表於 6-3-2014 14:08

個人來:

我只覺得樓主是你自己理解力太差

或着不想去明白而已吧

雖從你發表的某部分帖文

是可看出你可能大概是出於熱心幫人

但是某程度又覺得你好像是想教唆他人
或是好像hillson所說自我炫耀

第一:宣佈? (用來吸引人注意?

[quote]我要係度宣佈而家仲有加速呢回事(對戰都用到...)[/quote]

宣佈? 加速有沒有是由你作主的嗎?

如真是,那你甚麼時候宣佈沒有來看看啊?

加上"宣佈"後, 一般應該都有些證據來證明下你說的話吧

圖呢? 片呢? 該不會是小學老師沒教你嗎?

如果真是,那也怪不得你的理解力會這麼低

還虧你說得出甚麼"如有半點虛假, 天打雷劈!"...

第二:"以免造成遊戲不平衡"?

我係度講既原因其實係想大家提防, 以免造成遊戲不平衡

我就唔知講唔講好, 因為我驚有人會因此濫用...

當然, 如果大家都希望我公佈方法我都會講既

整個帖的首尾意義相衝

一開始還口口聲聲說加速甚麼"以免造成遊戲不平衡"?

尾後又說甚麼" 如果大家都希望我公佈方法我都會講既"

那我問你究竟是希望遊戲平衡還是不平衡?
回復 支持 反對

加速一向都有啦

有咩特別

改機就話姐
回復 支持 反對

吾關我事,雷臣講貪污先,我只是回應佢 (゜_゜>) 
所以我都話我都吾明點解雷臣搬共產黨出黎講貪污 (95撘8  ...
hillson09 發表於 7-3-2014 02:12

原本諗住深潛唔理呢個post 嫁啦

點知有人係都要攞黎柒...

你入世未深定單純?

共狗做野要證據? 未就係一味老屈囉

嗱, 你而家又話我有毒氣

你個比喻錯晒...

我係有毒氣制造方法(加速方法), 而唔係有毒氣(加速)

同埋我係上面都認左衰仔啦, 講到明唔會講, 你而家又要要脅我刪1樓果句野...

我同你講, 我絕對唔會刪果句野, 因為我會為我言論負責

唔會好似你地咁向惡勢力低頭

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
hillson09 -5 以"柒"一詞暗示版主, 示為人身攻擊 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

相信樓主應該係一番好意,只不過係講多左,文末講既不論係BUG又好,改機又好,其實都係影響緊遊戲平衡性,無必要公開討論,想知既自然會去搵或者PM你,所以難怪版主會認為樓主有炫耀既成份
回復 支持 反對

個人來看:

我只覺得樓主是你自己理解力太差

或着不想去明白而已吧

雖從你發表的某部分帖文

是可看 ...
蓮の剎那 發表於 7-3-2014 05:50

你就算吧啦...

無啦啦話我理解力低, 又攞唔出證據

咁我無憑無據話你係弱智仔都得啦(嗱, 我無話你係弱智仔呀)

宣佈? 加速有沒有是由你作主的嗎?
唔好意思

咁我而家有加速方法, 我可以作主'有' 喎 呵呵

後面果段睇番上面啦, 拎條屍黎鞭, 我呸 擦鞋仔 護主犬

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
hillson09 -5 人身攻擊,以擦鞋仔形容他人

查看全部評分

回復 支持 反對

1.如果加速緊既人sp你, 佢個畫面個sp會早d完

換言之, 你仲比佢sp到尾既時候, 佢可以早大約一秒走, 而你仲食緊sp
vid2jr 發表於 5-3-2014 22:30

我都經常遇到
回復 支持 反對

相信樓主應該係一番好意,只不過係講多左,文末講既不論係BUG又好,改機又好,其實都係影響緊遊戲平衡性,無必要 ...
leo1937 發表於 7-3-2014 10:59

好人難做啊...影響遊戲平衡其實講出黎都幾好,起碼比班G M知道種有人用加速
回復 支持 反對

你就算吧啦...

無啦啦話我理解力低, 又攞唔出證據

咁我無憑無據話你係弱智仔都得啦(嗱, 我無話你 ...
vid2jr 發表於 7-3-2014 11:02

那些只是我個人意見, 全部是針對你帖文的問題而出

反而你只給了個這樣的回覆, 看來你的理解力真的.....

另外

口是你的, 你喜歡說誰"弱智仔"是你的權利

就好像你喜歡寫的此帖一樣

只會反映你自己是多麼的無知和幼稚

最後

哇! 你"有"加速好威威啊!!!  

回復 支持 反對