打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] SD 高達 online 結束營運 (惡搞)

回復 支持 反對

講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check
回復 支持 反對

講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你 ...
鰐島亞紀人 發表於 13-3-2014 22:47

咁都好報警..唔怪得警局咁忙...
回復 支持 反對

除左on9 之外我都唔知講咩好
回復 支持 反對

咁都好報警..唔怪得警局咁忙...
freeboy 發表於 13-3-2014 23:33

其實件事非同小可,再唔關帖處理/改字等,可能真係會有大問題
好在人流唔算多,唔係既話做壞事多過媒樂成份,可以算係玩大左
回復 支持 反對

某神版主已修改
xa1326 發表於 2014-3-13 02:03 PM

餅主來查帖,男左女右,小鳥你返回精靈球
回復 支持 反對

一、M幣返還:
玩家剩餘未使用完畢的M幣,將不會返還為GO點,亦不接受任何終止賬號申請
二、回饋補償:
向開發商爭取了五項回饋補償活動:
1.每天向每位玩家發放100000G,大量經膠
2.周末狂歡夜:星期六、日 EXP,G幤200%(18/3/2014-3/6/2014)
3.EX難度調整:
活動時間:2014/3/18(二) 維護後~ 2013/6/3(二)中午12:00前
活動對象:所有《SD 高逹 online》伺服器玩家
活動方式:活動期間EX難度關卡進行下修 ,所有敵人HP減少5%。
4.送贈禮盒:
1/4日1300登陸
禮盒內容:
扭蛋機格納庫擴充券200張
特裝點數強化卡200張
機體格納庫2個
coins 5
5.自定義扭蛋機價格下降
玩家每一次疊加1隻R級機體,原1200G變成200G,M幣扭蛋機價格不變

消費賞:
所有消費:
滿5000M之玩家,可得到XXXX卡一張(由於遊戲終止營運,將無法得到卡片上之虛寶)
滿10000M之玩家,可得到XXXX卡一包共十張卡片(由於遊戲終止營運,將無法得到卡片上之虛寶)
滿45000M之玩家,可得到XXXX包一個(由於遊戲終止營運,將無法得到此包上之虛寶)
以上之XXXX包及XXXX卡無法自行抽選,視乎本公司之存貨而決定
頭1名最高消費玩家,可得SD 高達FIGURE 限定版 黃金版高達乙隻(欠盒亦可能欠件)

以上獎賞須玩家自行上本公司領取

特此公告!

以G1性格,咁就差唔多
回復 支持 反對

天下無不散「之」筵席
回復 支持 反對

一、M幣返還:
玩家剩餘未使用完畢的M幣,將不會返還為GO點,亦不接受任何終止賬號申請。
二、回饋補償:
向 ...
實屬巧合 發表於 14-3-2014 02:44

GO點都唔放過,好有代理商風度
回復 支持 反對

餅主來查帖,男左女右,小鳥你返回精靈球
hillson09 發表於 14-3-2014 00:56

我甚麼時候是精靈(°□°)
回復 支持 反對