查看: 5452|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] Age系列合機一問!!!

hello 各位巴打,
7月更新就快黎,今次應該會推出
S Age3 normal   and    S Age2 黑色獵太型

琴晚細佬用左33M 黃字先抽中    AR  Age2 隊長式樣(想死...好黑...........33萬可以抽SR了-,-)
但細佬只布一隻age2,
只可以合上面所講既S機其中一隻,
請問各位會建議細佬合邊一隻呢?
細佬我 刀槍都有玩開, 想要刀槍都較順手既機!
thx !
回復

如果我係你,我寧願留番部Age-2合列基路斯
回復 支持 反對

黑狗好似全能D
回復 支持 反對

傻豬 梗係抽S機時順便儲A機機率啦
放白字A 儲到黃字or紅字 再剩係放想要既AR+雙卡AR
回復 支持 反對

傻豬 梗係抽S機時順便儲A機機率啦
放白字A 儲到黃字or紅字 再剩係放想要既AR+雙卡AR ...
freedom040542 發表於 5-7-2014 17:00

巴打,教教我可以嗎?
點樣抽S機時草埋A機機率?

唉...琴日抽都唔記得用AAA CCC E個方法升A機機率
回復 支持 反對

巴打,教教我可以嗎?
點樣抽S機時草埋A機機率?

唉...琴日抽都唔記得用AAA CCC E個方法升A機機率  ...
KayhuoIN 發表於 5-7-2014 17:33

其實係咁 當你想抽SR果時 特別係用G幣果陣 你通常會擺隻SR落去果三格度 然後再加擴充雙SR
但係港服通常可以抽既SR都只係得兩隻
咁既話你重有一格可以放其他野
唔好放B機 放白字A機 順便儲A機機率 又唔洗加錢

如果用coin抽 每加一隻R機就多一個coin 所以好多人果三格都唔放SR
咁果三格就放白字A 更加容易儲機率
但小心儲過頭 唔小心抽中
回復 支持 反對

其實係咁 當你想抽SR果時 特別係用G幣果陣 你通常會擺隻SR落去果三格度 然後再加擴充雙SR
但係港服 ...
freedom040542 發表於 5-7-2014 17:43

即系抽SR果時可以系   SR A A C C C
宜抽AR果時就可以  A A A C C C  -----> AR B B C C C / AR C C C C C

但系根上述抽SR既方便會唔會影響SR機率?
因為......SR C C C C C既擺方唔系易D中SR?

大家系點抽!_!
回復 支持 反對

系SR A C C C C先岩,草A機機率
回復 支持 反對

自定義先有既AR 同SR一樣難抽
回復 支持 反對

自定義先有既AR 同SR一樣難抽
sichit1987 發表於 5-7-2014 20:56

I agree with you
回復 支持 反對