查看: 3542|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 8月更新的自定扭蛋問題,G

各位大哥大姐大家好,
今次又系細佬開post想問問有關8月更新的自定G扭問題!

今次既自定G扭有:
1. SR 突自流星號
2. SR GP03D
3. SR 綠螳螂
4. SR 00 7swords

細佬平時好少玩大機, 對大機既玩法唔系好熟識
所以 今次細佬想問, 部 SR 突自對於少玩大機既我抽唔抽好呢?
而舊既SR GP03D 又好唔好抽?
因為系街場見到佢地好都難打!

G幣 和 擴充卡 方面細佬都可以叫系充足,有70萬G and 60多張擴充卡

請各位大哥大姐比下意見
回復

各位大哥大姐大家好,

今次既自定G扭有:
1. SR 突自流 ...
KayhuoIN 發表於 12-8-2014 11:41

好少玩大機就唔好用果D啦...
比人集火集到你傻

少玩大機都係抽番 七劍好D
一係大量雪餅存貨慢慢玩大機
回復 支持 反對

突自流星號歸後射射射都得
GP03D就玩中距
綠螳螂好考隊友 好隊友=壓場 神隊友=比人集火其實睇下你偏向玩咩姐
回復 支持 反對

好少玩大機就唔好用果D啦...
比人集火集到你傻

少玩大機都係抽番 七劍好D
一係大量雪餅存貨慢慢玩 ...
bigchun99 發表於 12-8-2014 11:43

末開技如果比人格爆,集火都88
回復 支持 反對

大機,表示SR 綠螳螂最神
回復 支持 反對

大機,表示SR 綠螳螂最神
BARATHUM 發表於 12-8-2014 13:52

SR無正我覺得好過螳螂, 射得格得加無限飛, 實用性都比螳螂廣

SR突自可以話廚機, 抽一部玩冇壞
回復 支持 反對

各位大哥大姐大家好,

今次既自定G扭有:
1. SR 突自流星號
2. SR GP03D
3. SR 綠螳螂
4. SR 00 7swords

細佬平時好少玩大機, 對大機既玩法唔系好熟識
所以 今次細佬想問, 部 SR 突自對於少玩大機既我抽唔抽好呢?
而舊既SR GP03D 又好唔好抽?
因為系街場見到佢地好都難打!

G幣 和 擴充卡 方面細佬都可以叫系充足,有70萬G and 60多張擴充卡

請各位大哥大姐比下意見
KayhuoIN 發表於 12-8-2014 11:41

1. SR 突自流星號, 建議先入手

現時sd中4維第三最高攻的機體, 第一是asZZ, 第二是F91wVSBR, 第四是a暴風

大斬刀、光束、追彈、牛油武器齊全, 12lv必裝唔使講, 缺點可能在窄場發揮會受場地障礙物限制

2. SR GP03D, 已經過氣, 現時在大部份場地實用唔大啦, 如果對友夠強勢, 都會有唔錯的表現

sGP03D, 中後場機, 若果隊友強勢, 只負責放 導彈雨 或 屈狙 喺OK, 3刀倒大斬刀都可以屈到唔少拳機和大機, 為隊友頂大機斬刀都唔錯, 缺點在窄場可以話唔使點玩啦開大斬刀去頂拳吧啦

srGP03D, 初初出時OC6全攻喺屈, 但現在呢.......加上太多PS甲機啦......爆甲的好處喺窄場都有唔錯的表現

3. SR 綠螳螂, 走位速度出刀夠快就好邪惡, 要有一定拳機及大機操控技術, 重點都喺抽PARTS開技和屈人食大斬刀

4. SR 00 7swords, 拳槍長青機體, 識玩拳喺必入手, 雖然不斷被改弱......

回復 支持 反對

睇黎 sr 流星突自 must要入手!
sr gp03d 可以唔抽!
其實細佬我最想 g1 出返 sr妖天 and sr獄天 因為系細機and未入手
岩細佬玩!
所以都系草下G!
回復 支持 反對

sr 03d其實可玩性幾高,
前題要你識玩火箭炮
回復 支持 反對

sr gp03d 只玩r後細機 都有得玩?
回復 支持 反對