貼出你的SDGO ID在樂古SD板永遠留名

查看數: 24077 | 評論數: 62 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 31-7-2015 03:14

正文摘要:

本帖最後由 bevisyin 於 15-11-2015 01:49 編輯 SDGO ID: bevis 開始SD生涯:開服7月中玩 喜歡機體:AGE-2全系列/自由/00/Z/F91 已最後一次用AGE-2結束我SD生涯 已經滿足 大家有緣再見 ...

回復

joe519 發表於 14-9-2015 10:40:15
SDGO ID:    猜情尋Jason
開始SD生涯: 由未有S機, 阿布2屈機時代開始
喜歡機體:      綠螳螂  雙龍EW  東方師傅  須佐之男 等等拳機
fung1210f 發表於 12-9-2015 10:15:42
SDGO ID: funghoka
開始SD生涯:開服7月玩
喜歡機體:全系列
大家有緣再見
KAY610 發表於 1-9-2015 16:00:09
回復 26# Quattre

@0@
wkhcharlie 發表於 31-8-2015 23:37:20
ID:聖光龍騎士
on2 發表於 8-8-2015 04:42:38
ID:死何友
小恨恨 發表於 7-8-2015 22:54:55
ID: 最後希望(第一手)
      他一直在玩命(借人AC)
firesfires 發表於 6-8-2015 17:23:54

SDGO ID: 港: 移動世界/廢唔係罪009     台: 廢不是罪009
開始SD生涯:應該計成個中學生涯陪住我()
喜歡機體:初代導彈的FAZZ,命運,S白NT-D.A白獨角,熊叔,無正,突自,SZ,劍Z...........仲有好多
由於中期跳左去台服,加上程式多次崩潰又冇留圖,得番3張圖,只有第一張係喺港服影
呢張都算係殘念的一張.........

呢隻係本人ABC最愛用機之一,我稱做小飛機   ABC我只用小飛機,熊叔跟導彈GP02A

asdf0818 發表於 5-8-2015 00:45:10
sd名:乂超兵阿路那乂sd生涯:2011年11月7日-2013年X月X日
愛機:迷惘系列+S妖天+S毀滅+AR蔚藍決鬥+獵殺
PC45 發表於 4-8-2015 17:03:32
ID: hongpc45
快速回復 返回頂部 返回列表