查看: 2883|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 國巨 SKY既大陸人真係 - -

想幫班買唔到點既"朋友"代充
一知道我係HKG
又呢樣又個樣,問要拎相又話唉廢事同你講
頂班大陸人又充唔到點又要CHEAP又要下下都唔信人
都話明唔信就5蚊5蚊咁充都得,
唔信都算最多咪話唔買,幫我買過點既個炸又龜哂==。。。。
回復

客人永遠是對的
安全、價低都是正常客戶需求

照你思考方法,倒轉來說,就是合不來最多就不充,不要上來「又呢樣又個樣」了

我想多人玩巨,都要提供「全方位(誤)技術支援」
否則別人無法玩,最後損失又是自己
回復 支持 反對

都好過佢比完錢你先係到嘈的
回復 支持 反對

無人叫你幫人代充

你玩遊戲唔夠耐,做人經驗都可能少

關真錢既野,最好唔好理
搞得好一樣煩,搞得唔好一樣 ...
魔界幻龍 發表於 14-11-2015 18:07

他的代充,相當於買點吧
回復 支持 反對

個問題係,THEBLUEZ既 radig, wardaddy,ARIRANG既,全部都有人同我買過,全部先巨錢後充值,一次問題都冇。
班大陸好朋友,買唔Q到點就咪銀買啦,見到我係拍賣賣點又要密,又要話乜野我不跟港狗買的==
回復 支持 反對

回復 7# gordonlui

大陸可以自己充的,官方價約是32RMB1粒封珠也就是5美刀,所以大家都是清楚的知道價格,沒必要冒風險代充。你說的“港狗”不知道是哪個人說的,但大多數人不會這樣罵人的,只會對用掛的人表示不滿,稱其為“掛狗”。
回復 支持 反對

我不帶有色眼鏡去看人的,可是在SKY的QQ裡面真的能感受到"以一頂百"(就一個對很多個)特別那個什麼TRACTOR ==
那既然連中國的也可以自充,我看代充是做不下去了。
可是還是謝謝你們。
回復 支持 反對

我代充係260-265 一粒珠咁計,買多就計255一粒,從來都唔收咩手續費== (不是在這裡賣,只是說一說價錢)
真係真係真係因為沖爆左所以先咁樣黎搵錢洗。。。
不過算啦,睇黎ORANCLOCK 我地以後大把機會關照大家
回復 支持 反對

買點咪要真錢囉
魔界幻龍 發表於 14-11-2015 06:29 PM

凡點都是真錢
回復 支持 反對

我代充係260-265 一粒珠咁計,買多就計255一粒,從來都唔收咩手續費== (不是在這裡賣,只是說一說價錢) ...
gordonlui 發表於 2015-11-16 12:44 AM

一句:唔值得幫大陸人。咁樣會繼續助長班_士氣打壓高登
回復 支持 反對