打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] -此POST已完-

我認識你稱佢地小圈子既幾個朋友, 以前其中一位係大房, 我曾經係入面既幹部
佢地未必係你口中講咁嘴賤, 只係事出必有因, 無風不起浪
官方判定你曾經係外掛, 就好似你明明無犯事但個法官判你有罪
你想證明你冇罪, 但又做埋D幼智行為, 你同蝗蟲走入香港周街大聲講野到處柯屎柯尿有分別?
你要道歉, 卻走反黎「自已人」地頭同「自已人」道歉, 你唔好忘記你玩緊既係台灣伺服既ONLINE GAME
呢D就係你所謂既道歉同誠意?
回復 支持 反對

我認識你稱佢地小圈子既幾個朋友, 以前其中一位係大房, 我曾經係入面既幹部
佢地未必係你口中講咁嘴賤, 只 ...
eriol1942 發表於 30-12-2015 11:38

台巨亂鎖是常識吧
回復 支持 反對

官方亂鎖唔等於你個人可以滋擾
你坐遊輪去旅行點知不能泊岸直接反返香港你會唔會係香港佔領遊輪大叫共產黨萬歲??
UM...好似有個人真係咁做左
回復 支持 反對

官方亂鎖唔等於你個人可以滋擾
你坐遊輪去旅行點知不能泊岸直接反返香港你會唔會係香港佔領遊輪大叫共產黨 ...
eriol1942 發表於 30-12-2015 11:59

但我怎麼覺得你將官方封號等同外掛?而且官方說明是異常登入。
回復 支持 反對

佢地未必係你口中講咁嘴賤, 只 ...
eriol1942 發表於 30-12-2015 11:38

我一句一句回應你
佢地未必係你口中講咁嘴賤, 只係事出必有因, 無風不起浪

知人口面不知心,佢地係GAME本身真係唔嘴賤,係我同記憶悠久傾SKYPE個陣,佢同我講佢地係LINE群背後一直有講我,仲要我地都未交易,莫古已經話我係昆狗,要踢我出團.你有冇係佢地LINE群見識過先?

官方判定你曾經係外掛, 就好似你明明無犯事但個法官判你有罪

官方從來無判定我係外掛,你可以睇番我貼個張官方回應圖,佢連封鎖詳情都唔透露,就叫我台灣搵消保官,你覺得我有可能為左個AC去台灣搞咁耐?.同埋你覺得鎖帳號就一定係外掛?普雷威亂鎖我諗唔止我1個,你覺得鎖帳=外掛 咁我無野好講,但我覺得同人相處一段時間會可以分得出佢係唔係分掛.我係東風堂都一個月,有同佢地團員齊組隊升,同一個地圖打聖誕怪,仲有幾次叫佢地幫手解任,我呢D行為似外掛?點解佢地都唔識判別我係咪外掛,而係因為佢地核心中一定覺得我被鎖過就=外掛,就成個圈子D人都一直認為我係外掛.而唔係同我交流當中看清我是否一個有問題的玩家.

你想證明你冇罪, 但又做埋D幼智行為, 你同蝗蟲走入香港周街大聲講野到處柯屎柯尿有分別?

幼智行為係指我大頻嘈地佢?咁佢地已經死口話我係昆狗同外掛狗踢我出團,咁我自問有情緒,會嬲,所以就好幼稚咁大頻吊佢地.呢個我認.但你個比喻根本完全唔同層次.

你要道歉, 卻走反黎「自已人」地頭同「自已人」道歉, 你唔好忘記你玩緊既係台灣伺服既ONLINE GAME

我有係GAME大頻上講番 抱歉擾到頻 如果你問點解我上樂古講,唔上台灣論壇講番件事.咁我無用台灣論壇,同埋道歉我覺得唔係重點,我係想解釋番呢件事,同點解我會擾頻.同埋講到擾頻.我覺得根本雙重標準,有D團幾個人係大頻講私事吹水可以講十幾行,就無人會話佢地擾頻,當然啦,我認我有問題,所以我道歉

呢D就係你所謂既道歉同誠意?

我係GAME道左歉,你要唔接受我沒辦法.你覺得我無誠意我都無辦法,因為你都識講你係佢地D FD呀麻,睇件事個角度一定唔同
回復 支持 反對

回復 13# 飛雷神

係 我同買家都講 代唔代你決定 我無咩所謂
東風堂個莫古 就勁惡咁話我係昆狗 話要踢我出團
回復 支持 反對

我諗你唔知我係GAME大頻入邊 都同左大家道歉擾左頻 知人口面不知心 用唔同角度接觸佢地都唔同
我主要都係 ...
017758258 發表於 30-12-2015 13:34

他似在偷換概念

道歉是道歉擾頻,他卻「理解」成向那團道歉

法官判是異常登入,他「當作」為外掛停權

很奇怪的人,也不知是何想法

還講求道歉和誠意呢
回復 支持 反對

大前提佢都未收錢仲傾緊.
唔岩咪算啦.洗唔洗咁惡-.-
未有交易都未算昆.你唔信咪唔好叫人代練囉 ...
飛雷神 發表於 30-12-2015 11:21

未有交易,絕對可以算昆

不過他的行為即使交易了,都不算昆。最多算奸商天價貨,而且是用外掛的價錢來衡量手動升級價
回復 支持 反對

他似在偷換概念

道歉是道歉擾頻,他卻「理解」成向那團道歉

法官判是異常登入,他「當作」為外掛 ...
foolruner 發表於 30-12-2015 13:43

拿拿拿, 佢地係屬私人恩怨, 我意指佢因私人原因公然洗頻道歉卻道係香港論壇
我唔理你係有外掛無外掛比人踢乜乜乜
你洗大頻影響到本地人卻只係同反「自己人」道歉,
行為如同我地偉大既強國唧
回復 支持 反對

搞得代升
預左煩
仲要唔係出名毒哥批
就算出名毒哥批,都唔會幫人250,最多200
被人話外掛唔出奇 ...
魔界幻龍 發表於 30-12-2015 13:45

咁係個買家搵人代練,,,我係上釣左囉.....
其實我係以前台巨團內都出名毒,1日打12個鐘升LV個批,
同埋佢地話我係外掛唔係因為我代練,而純粹我係被鎖過,但我身有屎,會唔會用番同一個名,入團就講清楚自己舊AC被亂鎖過.我直接扮新手都得啦...
回復 支持 反對