查看: 5567|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 嚴正聲明與澄清

關於本人被懷疑外掛一事作出以下聲明與澄清:

1.當初同團投訴我懷疑外掛既人已向我詳細查詢後,亦相信我並沒有用掛。

2.高登團沒有踢我出團,我並沒有被趕出家門。

3.我並沒有創新團,沒有當"掛掛團"團主。

後續:

大大話話玩左兩年幾,由13年尾到依家,高登團陪我一齊經歷。由初時無咩人,到係高登招生越來越多人,

由單機玩到成班人一齊升lv,打寶,過時過節玩活動等,依到算係一個休止符。經此一事,本人將會離開國巨一段時間,

去追求自己既另一半 ,希望團員們可以繼續享受巨商既樂趣!

以下多圖:

感謝名單:戰神TOTTO,AMG,前會長KFSR,現任會長鴻爺,Keith,MK[YIN],y-H,MasterLi,Mike教授,小NA,Sam哥,男神TF,輝哥,Sky`,Marvin,Andy,Ty等等,未能盡錄

多謝你地陪伴我一起走過呢兩年幾,有緣再見

給小安王與外掛們的話:

我玩兩年幾洗唔洗等到依家先用掛?高登團好多人我一手帶大,我用掛佢地會無事?

初時國巨少d人個陣,基本無乜外掛,GM亦捉得好嚴好快,到港,日巨相繼執粒,外掛們大量湧入,巨錢即刻貶值(25->15)

你班外掛佬咁鐘意頂爛市,頂到10蚊,5蚊億呀笨

仲有呀,講外掛源頭好大部份係大陸個邊,咩咩淘寶個D,台灣團從開始由依家俾大陸人吞併,係咪要叫大陸團好D呀

一黎就搶大田搶其他城,D錢唔洗問都係掛錢啦

台狗+蝗 見巴哈無人咪過黎搵食,滾出樂古八!!!!

~完~

P.S:祝大家新年快樂
回復

原來係脫毒追女仔XD,祝你好運
回復 支持 反對

啪啪啪啪啪啪啪
回復 支持 反對

留名食花生
回復 支持 反對

脫毒追女仔可恥。  另外樓上個個post都係留名食花生既?
回復 支持 反對

貼主點解台巨同國巨唔同
台巨10個外掛8個都係香港人1個台灣1個大陸
回復 支持 反對

溝到女快啲返黎玩..
回復 支持 反對

食咩女呀,毒巨商算啦
回復 支持 反對

貼主點解台巨同國巨唔同
台巨10個外掛8個都係香港人1個台灣1個大陸
chipanff 發表於 10-1-2016 02:24 AM

你點知係咁分佈:/
回復 支持 反對

版主突破盲腸
回復 支持 反對