打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 問兵陣。。

arhoronald 發表於 23-6-2016 16:24
52夠沒講猿公變身所有將帥buffx2效果啦唔通又係沒?咁免到點先?賭100e?定係想賭馬套? ...

功能:一定时间内能力上升2倍以上,就算你講buffx2效果成都無咩出奇。

但我岩岩就youtube搵到證明啦
https://www.youtube.com/watch?v=uc7lVgGAgoM
猿公變身 跟本就無將帥buffx2效果 你見佢198攻無變,回魔無2陪,血就3陪
說好的將帥buffx2效果??
當你提出一新發的事,咪去證明囉,請指明<邊個將帥buffx2效果>,都唔知咁嬲做咩?

<美實>

你話免都未證明下,我就無本事證明啦。食花生等你表演。

幫大家長知識。
回復 支持 反對

wc030201 發表於 24-6-2016 11:31
功能:一定时间内能力上升2倍以上,就算你講buffx2效果成都無咩出奇。

但我岩岩就youtube搵到證明 ...

猿公改左以前全部都可以依家得反%加成個D可以,金巨項都會變X2
我唔識點貼圖同係到放野最多開直播試比你睇,你得閒可以係台巨搵我  ID:笨冰
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 24-6-2016 11:16
猿公改左以前全部都可以依家得反%加成個D可以,金巨項都會變X2
我唔識點貼圖同係到放野最多開直播試比你睇 ...

舊時 孔2 都會X2嗎?

你直接自己拍去YOUTUDE咪得囉

打怪前 一HIT,開完技一HIT,一睇咪知囉。
金巨 就真係睇你啦,食花生中。

如果你做測試 要分2部
有巨金時 同無巨金時 開技 

項會X2 有幾出奇?? 開技攻擊力X2 自然項2都X2 
唔係尼D野都要52特別講?
回復 支持 反對

wc030201 發表於 24-6-2016 19:43
舊時 孔2 都會X2嗎?

你直接自己拍去YOUTUDE咪得囉

咁金巨buffx2呢?正常項係唔會x2你玩過甲馬就知,甲馬開野獸之魂項個邊唔會x2,同埋我唔識拍片,直播你想睇就睇,唔睇我都唔想證明咩野
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 24-6-2016 12:23
咁金巨buffx2呢?正常項係唔會x2你玩過甲馬就知,甲馬開野獸之魂項個邊唔會x2,同埋我唔識拍片,直播你想睇就 ...

我心中己經有結論

https://www.youtube.com/watch?v=NvulSvMIvew

引用:正常項係唔會x2你玩過甲馬就知,甲馬開野獸之魂項個邊唔會x2

甲馬會唔會項X2,自己睇囉
回復 支持 反對

wc030201 發表於 24-6-2016 20:31
我心中己經有結論

應該從美實開始就係亂吹   

甲馬有x2?你睇清d,個個印女技傻仔._.,連技能開左邊招都唔知就話人9吹,我諗你要學習邊招技打邊招同埋如果係x2唔會加1600攻,你點計到500攻加到1600攻?500x2=1600你小學程度數學有?定係你覺得印女招技加得500攻呢?
我睇條片隻甲馬加553攻扣除火精3lv=403,姐係項羽加403攻咁你話x2,姐係姐係變左身會變左806+150起馬956攻啦,加埋印女佢1666 姐係印女 加佢710 印女記加20%請問710點來呢?
會唔會係咁計呢傻仔?,(5547+5592)/2=5569.2x20%=1113.9小數去除=1113+553先得1666攻呢?定係你唔識數學加減乘除,咁你要同政府講你要入特殊學數啦
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 24-6-2016 12:33
甲馬有x2?你睇清d,個個印女技傻仔._.,連技能開左邊招都唔知就話人9吹,我諗你要學習邊招技打邊招同埋如果 ...

經我重複去計
你的計算是正確

我錯了啦,我又亂吹了,SOR大佬

我舊時明主開天下,係會項有加成,估唔到開技能係無。

咁去證明下,上面的事吧。
回復 支持 反對

等我來講大佬~.~其實係甲馬有bug沒左項加成我岩岩發現馬變身加左攻都項個到都會加多左係甲馬有左bug定唔知佢就係特定變身技如猿公/馬個d變身先會加,我試左台凶加左力項加既攻都沒變,求大佬教我拍片再證明比你睇
回復 支持 反對

留番賽3係到 op
回復 支持 反對

賽3可以同句刀印象比,真唔真嫁....
回復 支持 反對