查看: 6615|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 老手回歸求教 (微課)

小弟本身都會課下金合神合凶個啲,聽講港巨外掛少左好多,所以返黎同朋友玩下,預計課兩皮左右。
舊ac個陣係多次大改下outdate左,想向大家請教一下點改。

舊陣: 明男 巨2 金2 印象 天使 祖2 花2 美室 馬 雀 明凶 印龜 3lv水精

預計新陣: 明男 巨2 金2 燕1 天使 祖3 花3 黑龍車3 龜天/虎天 龍 雀 明凶 2lv雷精

主要係想開下新地圖既怪物會唔會強左好多? 我之前係靠天使盾+生死明男/馬 出去打,群怪就用美室頂。新圖全身鬼太套(頭身大波)頂唔頂到? 如果唔得可能要轉台男。

另外,燕3個攻速快唔快?我睇片覺得都慢得幾緊要,回魔起手同體積都好大...但我見好多人都轉左,為左雙抗?定佢仲有咩過人之處?

最後想問一下現時大家多數係邊到練功?
回復

推薦

兩皮都叫小課兩皮你個陣點搞都得..去邊到升,升到打唔贏再搞都得啦,唔洗就住來玩A_A
4凶走唔甩,主要個7隻全無想,用晒勁裝合幾隻天王應該仲有剩玩埋城
回復 支持 1 反對 0

2皮野唔夠做主城 大田 城主
回復 支持 反對

2皮野…
回復

如果我既話
兩皮左右
收AC7將(最好有掛`匠人250)`買改名書
抄哂D兵/250主‵重生
收全陣無想三百`上解封
明男 燕3 /祖3 /花3 /黑龍車3 /金2  /巨2 /項2/印狐/ 雀/明凶 /等虎天 /3lv火精
倉美室/雷公/修道1/帕羅爵士1
另外問答
1新地圖既怪物基本你個舊陣夠唒打‵
2燕3攻速一般啦轉佢可以谷戰~
3練工冰城‵可惜個地圖會易彈機‵
回復 支持 反對

兩皮野
全陣無想 請哂五神四凶七帥 唔夠位既掉入倉
仲有BUDGET就炒哂啲野佢 再請過
或者拎哂啲錢去收十令二十座城 做土皇帝
回復 支持 反對

兩皮我諗你去埋台巨整個一樣既AC都仲可能得
回復 支持 反對

兩皮真係任你玩  
而家港巨天王ac全包都係放2000蚊左右
回復 支持 反對

係咪想講2000咋:L:L
回復 支持 反對

sam8214088 發表於 29-10-2016 20:23
如果我既話
兩皮左右
收AC7將(最好有掛`匠人250)`買改名書

收左個AC,搵唔到人放神石,喊出黎
回復 支持 反對