打印 上一主題 下一主題
收起左側

[ 模擬市民2 專屬討論區 ]

關閉 [複製鏈接]
原帖由 ToFu 於 2007-4-8 17:00 發表

你試下重裝...唔得既話就唔知=o=

支持sims2!!

我發覺到好似一裝d組合就會= =
裝資料片冇問題
回復 支持 反對

原帖由 HiM…謙 於 2007-4-12 09:07 發表

我發覺到好似一裝d組合就會= =
裝資料片冇問題

咁出奇=o=
未試過有呢d事,
幫唔到你- -
回復 支持 反對

下載左d野..我搵唔到位放
正常有個叫download既野..我冇
回復 支持 反對

原帖由 月影X無 於 2007-4-12 12:18 發表
下載左d野..我搵唔到位放
正常有個叫download既野..我冇

冇既可以自己開,file名係Downloads
解壓之後擺入去就ok~
回復 支持 反對

我個fd安裝The Sims2 果時(正板),話停左係到加見唔到d公仔wo....點算呀?
回復 支持 反對

CPU:   PR4 3.02GB
512RAM
64MB顯卡
明明符合哂D條件,玩果陣仲疾疾下,已經set jo最低配置=.=
回復 支持 反對

原帖由 s01100943 於 2007-4-12 20:52 發表
我個fd安裝The Sims2 果時(正板),話停左係到加見唔到d公仔wo....點算呀?

係咪佢電腦配備唔夠高?

系統需求:
2.0GHz 或更高的中央處理器
256MB 主記憶體
至少有 3.5GB 的硬碟空間
回復 支持 反對

原帖由 ToFu 於 2007-4-12 21:19 發表

係咪佢電腦配備唔夠高?

系統需求:
2.0GHz 或更高的中央處理器
256MB 主記憶體
至少有 3.5GB 的硬碟空間

512RAM
我超出咁多仲LAG=。=
回復 支持 反對

原帖由 惡魔M仔 於 2007-4-12 21:36 發表

512RAM
我超出咁多仲LAG=。=

會唔會關顯卡事- -?

相容的顯示卡:

• ATI Radeon™ 系列(7000 或更高)
    • Radeon 7000/VE 系列(沒有 T&L 硬體加速功能,需要使用 2.0GHz 或更高的中央處理器)
    • 7200、7500
    • 8500、All-In-Wonder 8500
    • 9000、9200、9500、9600、9700、9800
    • X300、X600、X800
  • Nvidia® Quadro™ 系列
    • Quadro、Quadro2、Quadro4
  • Nvidia® Geforce 系列(GeForce2 或更高)
    • GeForce2
    • GeForce3、3Ti
    • GeForce4、4Ti、MX 420、440
    • GeForce FX 5200、5600、5700、5800、5900、5950
    • GeForce 6600、6800
  • Intel® Extreme Graphics(沒有 T&L 硬體加速功能,需要使用 2.0GHz 或更高的中央處理器)
    • 82845、82865、82915
回復 支持 反對

MY顯卡:
INtel(R) 82945G Exchipset family
個型號好似仲新TIM
回復 支持 反對