打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

好好!!繼續努力
回復 支持 反對

Originally posted by mattchau1993 at 2006-7-12 13:29:
個故事可以話無劇情可言
只係不段打黎打去 一齊出招隻野就死 = =
不過真係好好笑 加油 (不過希望你唔好再打妖,頂果d) =_="""

我會的= =
唔通一隻小怪都要打成廿幾下呀=-=?
大佬咁咪打成年= =
回復 支持 反對

下一集就出得啦...........
回復 支持 反對

Firzen:忍影巨刀!你做咩係到架?
忍影巨刀:............
佢出左招劍氣震波~好彩Firzen佢地避得快~
jedi:忍影,我都唔想打你架~但係唔好逼我.........
忍影巨刀:...............
Firzen:mondy,gloria,yoda你地行先~忍影交比我地得啦~
jedi:黎得啦?
Firzen:go~劍魂~
忍影巨刀:.............暴風劍法............
jedi:你覺唔覺佢比之前勁左?
Firzen:睇呢招都知道佢勁左啦~
佢地及時走得快~就係個一剎那~
jedi:昇龍亂舞~~~
忍易巨刀:.............[中左招]
jedi:寒氣斷氣~
忍影巨刀:[又中]..............
Firzen:聖靈召喚~
忍影巨刀:..........真氣劍法..........
jedi:呀..........[彈左去40米咁遠]
Firzen:啊~~~~[彈左去30米咁遠]
jedi:可惡呀.......
Firzen:1..........2...........3......劍魂.......
jedi:昇龍亂舞~[同一秒出的呢招]
忍影巨刀:................[死左]
Firzen:再見~
---------------另一面-----------------
mondy:死啦..........我比佢燒傷左.............
gloria:治癒術~
yoda:反彈氣~
變態縱火狂:你地唔死都唔得啦~哈哈哈~!呀...........[中左反彈氣]
yoda:邊個.........話架~
gloria:精靈召喚~~~~
yoda:無空波~
mondy:穴道制壓,固定射擊,精靈之舞~
Firzen:聖靈召喚~
jedi:迴刀斬~
mondy:你地都到齊啦~
Firzen:嗯~
變態縱火狂:你地好野........斬左我咁多下.......火燄攻擊~~~
yoda:冇用的~~~反彈氣.............
變態縱火狂:ooooooooooooooooo.....................[死左]
jedi:賭神至尊到我出黎~
賭神至尊:冇想到你地可以打低死神同變態縱火狂~~
Firzen:我唔想聰你講d廢話~儘管來啦~
賭神至尊:夠爽快................

[ Last edited by Ken168168 on 2006-7-16 at 05:19 PM ]
回復 支持 反對

加油加油=..=
AGAGAGAG
回復 支持 反對

Hei熙 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

Originally posted by Hei熙 at 2006-7-16 18:18:
痴線=.=咁易打死隻火狂..

算啦∼∼佢地把把+9  係咁上下架啦  我有樣野想問 咩唔係出左治癒術  先防野咩  係中招先出架咩??
回復 支持 反對

Originally posted by 永遠的傷痕 at 2006-7-19 02:14:

算啦∼∼佢地把把+9  係咁上下架啦  我有樣野想問 咩唔係出左治癒術  先防野咩  係中招先出架咩??

唔好咁啦/ _ \
我係第一頁話過唔可以太死版>_________<
所以就=-=
回復 支持 反對

好似咁多MISS..
個EC又唔洗用大保..
咁多HP既...=-=
回復 支持 反對

Originally posted by 呀霖 at 2006-7-19 14:07:
好似咁多MISS..
個EC又唔洗用大保..
咁多HP既...=-=

作係咁架啦~
快d出~~
回復 支持 反對