查看: 19613|回復: 139
收起左側

[綜合討論] 交易區

關閉 [複製鏈接]
此為文交易用

回復

收13m以下1lv掉好唔要掉8以上既魔/攻/護寵
我要盾類/迷龍類/水龍/其他好寵
賣掉12唔掉攻既綠螳1萬5(代人賣)

有意回覆
回復 支持 反對

收野喔~0~

收魔幣喔~0~

100萬=120蚊~0~

限面交~0~[銀行入數太麻煩~0~]

地點:新界區>>[元朗--天水圍]

如果有魔幣賣~0~但又住得遠~0~

想我過黎同你交易~0~睇下咩地方~0~

同埋車馬費~0~當然要另行同你慢慢計了~ka..~0~

另外收多隻陰影~0~最好唔好掉超過6~0~

價錢100萬~120萬左右~0~[太貴唔要~0~]

如果有埋天馬既就最好喇~0~我會50~60萬收~0~[掉20都ok~0~]

有意add我msn~0~或留名~0~

我msn~0~>>這裡~0~<<
回復 支持 反對

掉6下影100-120萬-.-
檔影都百5啦
我賣魔錢..我美孚區
回復 支持 反對

~0~..

已改變,,唔收影了,,

轉行收紅靈/綠靈~0~唔好掉超過-0~2魔防

有意賣者pm/add我msn~0~

美孚~0~唔係太熟,,

但都ok既~0~..

如果我出黎~0~車馬費要另計的@.@

幾錢左右??到時再睇返~0~

如果無記錯~天水圍黎美孚~來回好似都要三十零四十蚊~0~

如果無乜問題~0~add我msn同我講*

大大力禁埋黎~0~

[ Last edited by KanLok on 2006-7-18 at 05:11 AM ]
回復 支持 反對

賣台灣露比 97 LV 弓手(亂10 陽6 明4 乾4)有好多任務都解左
69格士(明5 彈7 混攻7) 解左蘭8
仲有100萬左右
弓手有3隻9X LV  10法火刃(-4沒掉魔) 藍螳(-8沒掉攻) 掉3敏蜂(爆點+攻沒掉敏)
有閃裝10裝
69格士有一隻7法魔寵
有好多真貴既稱號如幾年前的SARS口罩也有!
仲有一個封師同廚師 都係4技

全個AC賣
有興趣 ADD我MSN: YIP19921023@HOTMAIL.COM(請說明係買AC)
OR 寄去我E-MAIL: YIP19921023@YAHOO.COM.HK

約HKD1000$
可小議
交易地點:元朗 天水圍 也可以你入錢給我後我給你AC(我可以給家中的電話你)
PS:個ID CARD NO 之前亂打 而家唔知係乜...買家可以自行寄信去大宇拎番...

回復 支持 反對

賣+1000血符自出
回復 支持 反對

已賣!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Last edited by 風飛揚 on 2006-9-9 at 04:17 PM ]
回復 支持 反對

賣21攻改c【-10331】賣6萬5
572.388.194.96.67
31武骨【-24441】有2招單4技2招強4技,賣10萬
434.810.142.233.58
29攻綠生【全掉5-21110】,自出
718.498.250.154.70

要的add icq:303146027
回復 支持 反對

balloonlee2006 該用戶已被刪除
回復 支持 反對