打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 交易區

關閉 [複製鏈接]
所以有野已經賣出.多謝支持

ac1
57弓手 亂6陽3乾3 其他巫技 皇宮 30血 124攻 100敏
則邊 36封師 4技精盟 騎2 其他一般技 正職 30血 爆攻 其他敏
ac2
25傳師 仲玩緊 36血 40敏 50魔
回4 3招補3 已用技証學哂d重要技(潔.屬反.魔無個d) 見習
則邊倉

兩個同一娘家
娘家仲有2個倉ac.
全娘家有

57魔神盾 掉33100  90lv推到10技  可散賣70
50攻黃蜂 掉20000 可散賣60
37敏獅就 掉22414 可散賣100
34攻迷李龍 掉10440 可散賣30
39魔綠靈 掉34120   1.77精成 可散賣50
47嚇人箱 唔記得幾lv升起所以計唔到掉
5圍係596 1282 214 237 95 177精 77復 應該都幾高精成
全部齊技
兩隻寵郵

450萬魔幣  可散賣500.
傳毛一大條 可散賣80
1.5攻8/10耐 可散賣50
弓手齊5紫升lv裝
1x個攻腕同魔腕+埋應該超過30隻 可散賣120
一套重裝弗旦+(盔甲盾靴.有d有幾件)輕裝好似都有幾件
弗袍4,5件 弗袍+ 2件
十幾個絕版稱(失序樂園.星光下的愛侶.無緣的戀人.情定金生.慈母手中線...等)
改圖幾張.10騎1粒.10冒1粒.8冒.8藍.5紫等等.
10紫女神一件28x/29x耐  全新.5紫女神幾件.5紫10帽幾件.普通女神同10帽都有幾件
.幸耳.純屬晶幾粒.地風碎999粒.仲有其他4色碎加埋2百幾粒倒
卡時鐘兩個.8必符.100血符.300魔符(得返11x耐)
仲有幾s 850料剩 有幾個850料理盒
仲有野冇寫遲d加返
所有野真係有心買可以平小小

散賣d野要過200先賣.又且要銀行過數.400以上先面交
娘家仲有45x點.弓手月費夠佐.傳師到8月10號
有齊身份証可以改到密碼
全ac只賣700
面交要我去你度要再+錢

ac可換古龍ac 限男角.限ser6.有咩就add佐我先講.最好380上

有意add MSN:qy3og4of2@hotmail.com
icq就244034080 不過好小上最好add msn
或者pm我.有咩問可以留言
交易限 將軍澳線同觀塘線沿線車站(再遠d要睇下邊度先)
或者銀行過數都得.限恆生

[ Last edited by 森只有妳 on 2006-8-3 at 12:56 PM ]
回復 支持 反對

魔錢平收90上ac空都得 有意add wawawa913@hotmail.com
回復 支持 反對

誠收攻寵...魔錢20m內收..只要掉0攻就可以了....有技唔該最好...
lv46∼65lv啦...
有o既可以聯絡我msn:chun_chun_kit@hotmail.com
or....
221866601---icq
回復 支持 反對

有冇人賣1lv紅/綠靈呀= =*

要掉0~1魔防~掉2都無所謂la/.\~

總掉幾多都無所謂~

最緊要唔好掉到主項就ok喇*

有既唔該係到留言/pm我/add我msn

siu_lok0414@hotmail.com
回復 支持 反對

賣月卡 交易方法慢慢講 昆野死開 要add我msn或icq
msn:fai753159@hotmail.com
回復 支持 反對

急收月卡兩張..

有意add我msn:yauyuenhong@hotmail.com

可以打比我:67066197

打黎時...冇來電唔聽
回復 支持 反對

賣魔錢
100萬=105蚊
只收錢,
意add icq:253100186
回復 支持 反對

動漫節酷炫包:
•  300 點
•  300 點
•  加值服務使用一次
•  虛擬物品「豆豆」
換2張月卡
回復 支持 反對

有冇人賣ac...
要弓手or魔師
回復 支持 反對

賣魔$ 100=100   有400萬 一次過買 350hkd

另賣攻腕22隻賣 110hkd
回復 支持 反對