收起左側

[綜合討論] (求大陸ser高手幫解答問題)大陸魔力發問集中區(暫時性質,現要求加開子版中還望合作)

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by [H]snake0350412 at 2006-8-11 20:59:
我知爆左...但係一禁入去...就要等勁耐...係幾個字-.-等完又話爆左人叫我再試...試左成個鐘都仲未入到去整新人物--"

你玩咩ser呀........
如果係金牛果.......唔洗諗夜晚超難入的......
回復 支持 反對

Originally posted by [H]波波成 at 2006-8-11 14:20:

你玩咩ser呀........
如果係金牛果.......唔洗諗夜晚超難入的......

你入黎只係幫佢解決問題架ja~咁可唔可以幫埋我呀??
我個問題仲煩d~樓上既人只係爆ser!!!我係選ser度等一陣會變成沒有回應!!!
"神呀!!!救救我吧"←瘋了
回復 支持 反對

Originally posted by 花鳥亂月 at 2006-8-11 22:45:

你入黎只係幫佢解決問題架ja~咁可唔可以幫埋我呀??
我個問題仲煩d~樓上既人只係爆ser!!!我係選ser度等一陣會變成沒有回應!!!
"神呀!!!救救我吧"←瘋了

你入左選ser畫面之後呆左一陣變左冇回應?
你有冇用轉換語言,有既話應該唔會咁,,,建議重新安裝

唉..依家邊個ser都玩唔到...之前入左雙子開左人,,,升到lv3又斷左...都依家成2粒鐘都仲未入到...救命--
仲有呢.....點解我玩雙子咁lag既--你地又話好順,但係我就好lag...
回復 支持 反對

Originally posted by 及時雨 at 2006-8-9 05:00:
我想問下有無得delete個人物= =???

冇呀~大陸魔力係咪好9~
回復 支持 反對

理洞阿歷歷可個D點去 去個咩咩城個傳送點唔見左既a_a?
ps:我整係2。0玩過 唔知有冇改傳送點個位置- -
回復 支持 反對

Originally posted by 冷傲狂風 at 2006-8-28 05:05:
理洞阿歷歷可個D點去 去個咩咩城個傳送點唔見左既a_a?
ps:我整係2。0玩過 唔知有冇改傳送點個位置- -

大6版 暫時冇
回復 支持 反對

有無人試過刪除隻Game
我想刪左佢,但佢話我無左個INSTALL.LOG既file
唔知你地有無呢個問題

如果你地有呢個file既,可唔可以upload比我,Thx
回復 支持 反對

點安~安第1past就要換碟!點換?
回復 支持 反對