樓主: miracle_chan
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴 兵堡 亂棄 無品專用區

原帖由 hkgingjc 於 2006-12-28 07:03 發表
被投訴會員:伯恩(UID: 360274)
該會員ip:61.10.188.133
事緣:1p無品亂t人,及玩lag

1p薩拉2p中國3p不列4p土火
8p波斯7p維京6p塞凸5p法國

一開始我地快攻1p,之後3p ...

多兵自然lag
回復 支持 反對

本來我同1p有口角,互相話對方唔識玩兵堡
當1p就輸個陣,我串佢唔識玩,不過我由頭到尾都無講粗口
反而1p t完我,仲要鬧埋樂古admin
佢樂古名: 唔知呀唔知

拉人圖

拉人圖

ip連線圖

ip連線圖

1p串咀圖

1p串咀圖

1p鬧樂古admin圖

1p鬧樂古admin圖

1p就輸證據圖

1p就輸證據圖
回復 支持 反對

1p開作弊檔
game名:爭 ~ 霸
樂古id:[url=http://www.nakuz.com/bbs/viewpro.php?username=

回復 支持 反對

尚欠作弊檔。
回復 支持 反對

原帖由 陽光Hi-C 於 2007-2-22 23:54 發表
尚欠作弊檔。

為何#16的人沒有作弊檔都成立

作弊檔我正在找尋中,好快會有
回復 支持 反對

[ quote]原帖由 kristiee 於 2007-2-22 19:14 發表
本來我同1p有口角,互相話對方唔識玩兵堡
當1p就輸個陣,我串佢唔識玩,不過我由頭到尾都無講粗口
反而1p t完我,仲要鬧埋樂古admin
佢樂古名: 唔知呀唔知 [/quote]

投訴成立。

回樓上 , #16不是我處理的。
回復 支持 反對

[quote]原帖由 神影-小太保 於 2007-2-22 15:32 發表
1p開作弊檔
game名:爭 ~ 霸
樂古id:
回復 支持 反對

[quote]原帖由
回復 支持 反對

原帖由 神影-小太保 於 2007-2-23 15:07 發表

1.如果個個開作弊檔都話"咁多兵堡檔,開錯左都好正常渣"咁仲洗玩?

2.亂棄的人是我地同盟, 2V4 我地都未出聲 關你咩事呢?

你有話ag嗎?你睇下d圖你講左咩先~

咁你知道個map有問題時,你都照 ...

投訴成立
回復 支持 反對

原帖由 神影-小太保 於 2007-2-23 07:07 發表

1.如果個個開作弊檔都話"咁多兵堡檔,開錯左都好正常渣"咁仲洗玩?

2.亂棄的人是我地同盟, 2V4 我地都未出聲 關你咩事呢?

你有話ag嗎?你睇下d圖你講左咩先~

咁你知道個map有問題時,你都照 ...

你整d唔整d!!!好多picture佢都冇upload上來!!!你剩係識upload有利自己既picture!!跟著就係咁話個1p衰,你無非都係想睇人ban  ip渣!!我話ag你又聽唔到!!跟著仲好意思叫人睇圖先講!!!整d唔整d!!都唔知你醜唔醜。7p見到個檔有bug話想棄我先打埋一份,之前我都同佢講左話  最多我唔攻囉  。唔知都有冇影到呢!!但我冇影到,有的話我實upload出來。但係佢都想棄,咁我未幫下佢囉!!仲有我又唔係打你,佢都未出聲,又關你咩事呢!!全程係度爆粗我都冇出聲!!因為我知道自己出左錯,但係你都唔好咁過份!!仲要影d唔影d!!你咁本事
回復 支持 反對