打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [ 完美世界 Online 專屬討論區 ]

香港等多幾年啦 哈哈  咩game 都係大陸先  香港等個game掂唔掂先 出嫁...............
回復 支持 反對

下載大陸板     驚唔驚有病毒啊~.~
回復 支持 反對

樓主   你地玩會唔會亂碼啊????????
回復 支持 反對

回復 支持 反對

Originally posted by wai1993123 at 2006-9-14 00:15:
香港,玩唔玩到嫁
?? 玩到既話 我,一定玩

香港玩到架~~~
佢冇封到其他國家d ip~
放心玩la~~~

Originally posted by wongwing88 at 2006-9-14 09:07:
呢個係唔係香港?

唔係~~~

Originally posted by 沒有你之後 at 2006-9-14 11:12:
香港等多幾年啦 哈哈  咩game 都係大陸先  香港等個game掂唔掂先 出嫁...............

你睇下最頭果段新聞先la~台灣就出lu~
香港應該都玩到~~~我估........

Originally posted by 沒有你之後 at 2006-9-14 11:57:

會~你可以用microsoft果個Microsoft AppLocale 公用程式黎轉,唔明點用再問我.
http://www.microsoft.com/downloa ... B-B7C0-8430C1AC89AB

[ Last edited by b_leeba_la on 2006-9-14 at 02:03 PM ]
回復 支持 反對

樓主 我下載左 ......
..謝謝您的下載
Microsoft AppLocale 公用程式
說明
在 [已下載檔案] 對話方塊中,執行以下其中一種程序:

若要立即開始安裝,請按一下 [開啟] 或 [從目前所在位置執行這個程式]。
若要將下載檔案複製到電腦上,以便稍後執行安裝,請按一下 [儲存] 或 [將程式存到磁碟]。       ............ 之後點嫁?????????????????????????
回復 支持 反對

Originally posted by 沒有你之後 at 2006-9-14 14:32:
樓主 我下載左 ......
..謝謝您的下載
Microsoft AppLocale 公用程式
說明
在 [已下載檔案] 對話方塊中,執行以下其中一種程序:

若要立即開始安裝,請按一下 [開啟] 或 [從目前所在位置執行這個程式]。
...

咁你最後儲存佢la~之後你dl完就安左佢~
之後你可以按 【開始--->所有程式--->Microsoft AppLocale--->AppLocale】
去開左佢黎用~~~
之後你按【下一步】之後你會睇到上面有【新増或移除程式】<---佢係用黎delete你改左語言o既game~
但你係要按【啟動程式】,之後你按【瀏覽】搵番亂碼果隻game~
(今次係完美世界,所以要完美世界個patcher.exe)
之後按【下一步】之後搵番你隻game個語言(今次係完美世界,所以用【中文(简体)】)
最後你按【完成】就解決左!
但係我建議你按左個【建立捷徑,永遠以AppLocale執行此程式。】
咁就可以以後一按果個logo就可以入game~個logo會save左響【開始--->所有程式--->Microsoft AppLocale】
你就會睇到一個新logo(今次係完美世界,所以會出現一個logo叫patcher.exe)
回復 支持 反對

喔  thx...     樓主 可唔可以 send 完美世界 個安裝程式比我啊~.~ 我去左官網下載左  唔得既... 要解壓..唔識????? cs0420002000@hotmail.com  唔該啊^^
回復 支持 反對

Originally posted by b_leeba_la at 2006-9-14 13:56:

香港玩到架~~~
佢冇封到其他國家d ip~
放心玩la~~~

點封都冇可能封香港IP=.= 唔通香港唔係中國既一部份A_A?

大陸呀..等下香港算∼雖然識打簡體字.但係打得好慢∼bao_10
回復 支持 反對

Originally posted by 地獄超仔jacklui at 2006-9-15 15:55:

點封都冇可能封香港IP=.= 唔通香港唔係中國既一部份A_A?

大陸呀..等下香港算∼雖然識打簡體字.但係打得好慢∼bao_10

咁又係喎..唔遁得左tim∼
希望快d到10月la∼∼∼∼唉........
回復 支持 反對