打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ★小說 狂亂之虎令異變 (巳更新第四十一話,最後更新在#993)☆

點解天龍去到最后變左死龍=.=?
回復 支持 反對

我想搞個活動
活動名第一係最愛角色選舉,第二係讀者都可以做主角@@
最愛角色選舉,打名同鐘意d咩0.0
讀者都可以做主角:打出自己想要既角色名,學校同咩部
以上活動只要回覆就可以@@
回復 支持 反對

我要做聖門個個男仔呀><"
唔得既話整多個角色都得既(要超勁架...勁過老師)
回復 支持 反對

Originally posted by n乂t at 2006-9-22 17:20:
我要做聖門個個男仔呀><"
唔得既話整多個角色都得既(要超勁架...勁過老師)

冇問題@@
你係咪想做無雲啊?
不過整角色,要比名我,同咩學校同咩部0.0
讀者角色創作得幾個位
回復 支持 反對

支持作者@3@"
真係幾好睇啊
我想整個角色啊!!
叫小妤     聖門    要弓箭架-3-
回復 支持 反對

第八話:怒.....

「啊........!」

無雲聽到一把女性的慘叫聲,

無雲:「藍鈴,你係度睇住學生主任!我去前面睇下咩事先。」

藍鈴:「速去速回。」

無雲:「嗯。」

無雲心想:「d慘叫聲係正門方向傳過黎,究竟發生咩事啊?」

無雲去到虎巖門時,他看到一個熟識的人,她是誰?正是夢也,她正在跑向無雲的方向。

她立即躲在無雲身後說:「救我啊.......。」

無雲:「發生咩事?」有人正衝向他們,無雲認真一看原來他是jack。

jack不斷迫近他們,他們兩人亦隨之退後。

jack看來神智不清,古古怪怪和不斷地傻笑。

無雲:「就連你哥哥都有事。」

夢:「係啊,佢一出左學校門口就開始係咁......所以跑番黎搵你地!」

無雲:「我而家只有一個方法。」

夢:「咩方法?」無雲用行動來代替回答,無雲跑向jack之後一個手刀砍向jack的頸部。

jack就暈倒在地上,

無雲:「呢個就係我既方法。」

在另一方面,希星終於追上了k.c。

k.c正在苦戰當中,希星將氣聚集在右手上,之後一拳打出。

一道拳風撲向兩名痲瘋女,兩名痲瘋女回避不及,正中要害。

兩名痲瘋女應聲倒地,k.c:「多謝,差d死。」

希星:「天龍呢?」

此時傳來一道神秘聲音:「哈,係咪呢個啊?」

此男子拿著天龍的頭顱說。

希星:「可惡!」

k.c眼眶不禁有淚光,神秘男子:「呢個人死得真係唔抵,連我個名都未知就死左。」

希星怒氣沖沖地說:「邊位?」

神秘男子:「我就係虎令學生會長。」

希星:「我要你死得比佢仲慘.......」

虎令學生會長:「你有本事就黎la!」

希星:「好!」希星跑向虎令學生會長迎頭一拳打向..........

待續                請回覆支持小弟/ . \

[ Last edited by tamtamex on 2006-9-24 at 06:46 PM ]
回復 支持 反對

樓主,你第八話少左d啊- -""
不過好期待下一話@@  要打會長喇
回復 支持 反對

Originally posted by 妤妤 at 2006-9-22 23:18:
樓主,你第八話少左d啊- -""
不過好期待下一話@@  要打會長喇

同意
不過加油
回復 支持 反對

正呀~加油呀........支待你
希望快d有第9集啦^^
回復 支持 反對

我要做力敏精拳= ="
一下可以秒左隻會長....KAKA"
你作有一個神秘人....係佢地苦戰緊個時一下秒左會長
呢個人叫nt...原來係無雲個大佬來既...
回復 支持 反對