打印 上一主題 下一主題
收起左側

[WE PES總匯]國慶日放出!!WE2007/PES6最後更新英文存檔!!

關閉 [複製鏈接]
原帖由 solo 於 2007-7-4 21:16 發表

首先,,你解壓左個會輝先!!! 跟住要用導入工具導入 !!

導入工具使用方法 :  
1 .  開啟軟件dkz studio0.90 > open files  >揀C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat
     開左個0_tex ...

我導入左之後save唔到.........禁左冇反應
回復 支持 反對

點樣save唔到`!?
  影左相睇睇!!!
回復 支持 反對

原帖由 solo 於 2007-7-8 12:20 發表
點樣save唔到`!?
  影左相睇睇!!!

禁左save as 但係冇野彈出黎俾我簡位save.......
回復 支持 反對

正野, 必定收下了喔!!!!!!!
回復 支持 反對

真是十分之咁好呀呀呀呀

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
蝦蛟 -10 連帖加無意義回覆

查看全部評分

回復 支持 反對

有冇人可以教我online玩呀
回復 支持 反對

唔該幫幫我呀~~~

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
天地毒殺 -2 唔好以為我睇唔到你連post

查看全部評分

回復 支持 反對

online打係network戈個
回復 支持 反對

唔知點解跟你個方法唔得..有圖..help
-------------------------------------------------------------------------------------
唔洗免CD入GAME方法(100%可行)

我自己今日成個下晝係HOME度試點樣唔洗免CD入GAME,,
中於得左
其實同上面方法大同小異
1.入載4個FILE(見附件)
2.重新開機(一定要)
3.開daemon408-x86.exe
4.莊左之後再安莊pes2007注册表补丁.reg
5.解壓縮WE2007_MAXI-netshow.rar,,,,用DAEMON TOOL 去MOUNT
6.RUN YASU.exe
7.汪意你開始功能表右邊咪有小時鐘GE,,,旁邊應該有個雷電,,,一定要係紅色,,綠色係入唔到
8.RUN WEPES2007

如無意外等佢LOAD一陣就會開始RUN GAME,,,
祝大家好運
-----------------------------------------------------------------------
回復 支持 反對

6.RUN YASU.exe<---呢步有冇做
回復 支持 反對