刀術討論區

幫我評下 同回應一下我的問題 唔該

我隻刀手32lv 8xx攻 東風11層 得2xx防 7xx血 經常唔夠內力 如果我唔用力鞋 用得道鞋好唔好??唔用就會冇左60幾攻 但係有多200幾內力阿 可以出多幾招
回復 支持 反對

我都要問下

我全力刀,30lv,24lv個時壓過一壓,到20lv升返上黎而家30
898~930攻,311防(金鐘411防)刀術得16
仲有而家華山東風都係10層(50%/450%)
             唔知升邊招好...

我想問下而家係唔係時候沖上40lv啊
回復 支持 反對

原帖由 worldfan 於 2007-5-15 19:44 發表
我隻刀手32lv 8xx攻 東風11層 得2xx防 7xx血 經常唔夠內力 如果我唔用力鞋 用得道鞋好唔好??唔用就會冇左60幾攻 但係有多200幾內力阿 可以出多幾招

好似低攻左d. wo~如果唔用力鞋你會更廢......
唔夠內力可以點被動內力, 如果想多d.內力而放棄防, 又冒險左d., 要知道.....你d.防少得過份....攻又偏低, 要你秒高lv少少ge怪
只怕有心冇力.....

出多幾招黎做咩? 刀手只需要秒, 秒, 同秒, 但如果你想升技ge時候可以多d.內力, 不妨搵件低lv得道裝強好晒內力, 同心, 之後去練技你會多d.內力, 但平日就唔好用黎升lv la~唔係一圍你冇命ga~

到左高d. lv, d.技都真晒, d.mp會好用d.

原帖由 sw6655666 於 2007-5-15 21:50 發表
我全力刀,30lv,24lv個時壓過一壓,到20lv升返上黎而家30
898~930攻,311防(金鐘411防)刀術得16
仲有而家華山東風都係10層(50%/450%)
             唔知升邊招好...

我想問下而家係唔係時候沖上40lv啊

升東風先la~冇咁易畀怪打中, 我通常建議人地高lv少少/高防少少先好去升華山, 因為你秒唔到又暈唔到ge時候....被打就唔好la~而且...華山好難升, 怕你冇心機......@@

我麻麻鍾意去叫人壓等, 基本上冇事冇幹沖lv我覺得冇問題, 反正高lv d.去打下王都可以有技點, 技方面可以一路升lv一路升, 所以...睇你覺得自己想快d. "飛" ar~一或想係40前變得好勁(但會好悶.....), lee個要你自己揀la~

回復 支持 反對

其實我想問下30lv1招11層技都冇得兩招10層技算唔算過份,,
回復 支持 反對

原帖由 sw6655666 於 2007-5-17 18:37 發表
其實我想問下30lv1招11層技都冇得兩招10層技算唔算過份,,

唔算架@@
我烏龍11層東風8層風馳8層吐納8層金鐘7層破魂3層咋
都係得1招11層
東風升11層好快姐..
想升你幾個鐘都可以升到啦..
回復 支持 反對

我衣家4力1體1魔!
是不是!  正點牙
回復 支持 反對

原帖由 qzmpwxnoecbi 於 2007-5-21 17:23 發表
我衣家4力1體1魔!
是不是!  正點牙

刀係應該全力
你係唔係聽左其他人玩你呀
回復 支持 反對

唉--原來玩刀護手真係好重要
我隻護手57%,但係人地63%就已經差成more than30攻
回復 支持 反對

我20lv 200幾
回復 支持 反對

我20lv 200幾攻
算唔算屎牙
回復 支持 反對