收起左側

刀術討論區

原帖由 qzmpwxnoecbi 於 2007-5-23 16:18 發表
我20lv 200幾攻
算唔算屎牙

算呀
15lv戴到個護手加把5lv+9刀都有至少400攻多你成倍-.-
回復 支持 反對

原帖由 benbbvv 於 2007-5-23 17:31 發表

算呀
15lv戴到個護手加把5lv+9刀都有至少400攻多你成倍-.-

如果我29 lv,,5 lv刀+7強51呢,,
加埋好似有4xx~5xx攻
回復 支持 反對

29lv好多人都會有900攻

正常都應該係700~800
回復 支持 反對

重置30點一問

我30LV 力97 體57 心56

血940 護1401 mp 830

東8層 山8層 斬10層

如果我用洗髓經重置30點,我應該點重置先勁??
回復 支持 反對

原帖由 elstontung02 於 2007-5-26 15:07 發表
我30LV 力97 體57 心56

血940 護1401 mp 830

東8層 山8層 斬10層

如果我用洗髓經重置30點,我應該點重置先勁??

當然要全點力la.....你用左咁多點係其他地方.....根本好難秒怪...

不過洗點時, 可以心體各洗15先, 咁樣會容易d.習慣
回復 支持 反對

近照.....雖然唔係好勁,但係我好想知有d咩要改善下

唔好插得咁西利~.~
回復 支持 反對

回樓上

金鐘層數略低, 但防ge數值可接受
技方面不如你主力升左一兩招, 唔好一次過升, 唔係會升到想死, 升lv速度會被慢, 除非你唔怕

被動果邊不過不失, 不過你點護體黎做咩? 超級遲先點佢重好, 唔係會浪費, 除非你好enjoy乜都升一餐

攻算中中地, 但見你刀術都成19ga la wo...你咩刀咩護手咩鞋黎ga.....

暫時睇到係咁多, 重有好大ge改善空間, 加油lok~
回復 支持 反對

家陣把刀得130攻,手就61%,鞋係30lv加5,強得18力,池d再沖
諗住池d合併左物價下趺先買

仲有唔該我想問下呢,攝心可唔可以代替到金鐘,唔該你
回復 支持 反對

原帖由 sw6655666 於 2007-5-28 17:17 發表
家陣把刀得130攻,手就61%,鞋係30lv加5,強得18力,池d再沖
諗住池d合併左物價下趺先買

仲有唔該我想問下呢,攝心可唔可以代替到金鐘,唔該你

咁奇ge...你d. 裝唔差ga wo......應該唔會岩岩破千攻ga....不過你隻61%手幾多lv ga....唔好話我知係15lv~_~

點解可以代替金鐘~_~ , 雖然攝心可以減人攻...但係...你殺怪咪要殺一隻用一隻?! @o@ 你要0徙水我唔會阻你
金鐘11層可以hold 1分20秒, 都只不過係90mp....攝心....你殺一隻用一隻...你要幾多水先夠@@

同人pk又係, 出得攝心黎又出埋破魂....畀你出到一下都唔會有機會畀你出到第二下....(除非你對手重廢...唔係對手3下內必ko你)
回復 支持 反對

唔知邊度出左問題所以攻擊力池池未上1050...隻手33lv  共61%....唔知係唔係隻手既問題

回復 支持 反對