收起左側

刀術討論區

原帖由 sw6655666 於 2007-5-29 14:58 發表
唔知邊度出左問題所以攻擊力池池未上1050...隻手33lv  共61%....唔知係唔係隻手既問題

又唔係ge...你都係岩岩33lv.....再高多2lv.....加乘情況應該有改善
因為護手係根據你原本ge力 再加乘, 咁所以效果係33lv黎講未必咁顯著

再升lv la~你d.裝咁好點多幾點力會好睇好多@@ 而且感覺上d.攻會升得好快添^^36前d.攻應該會唔錯
回復 支持 反對

哈哈~
我換左槍啦~^^
而家有頂攻997
遲d post相上黎睇下~
回復 支持 反對

原帖由 benbbvv 於 2007-6-3 18:35 發表
哈哈~
我換左槍啦~^^
而家有頂攻997
遲d post相上黎睇下~

咁真係恭喜晒你la! 而家你是旦升d.野都破千ga la~
+油la~以後!
回復 支持 反對

唔知去邊到打怪..
打巨人又岩岩好秒唔到
打黃河又廢得制..
唔記得開金鐘添-.-"
開左486防~

回復 支持 反對

回樓上

你所指ge巨人係咪42lv 果d.? 如果係咁, 你搵返d.低過42lv咪秒到law~
例如龍入ge槍兵/投石兵, 莫入d. 黑蠍都幾易打, 平均都係36~42左右(忘記了)

如果唔洗秒, 洞庭湖門口d. 花, 龍入ge巨人算係最好打, 又整你唔死(前題你唔好貪心一打打6隻...死左唔好賴我....=*=)

以上係用烏龍唔+破, 如果用風馳(11層up)+破(10層up), 好多地方都打到, 可以慢慢試
回復 支持 反對

我20l刀全力...攻都600幾啦
回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 2007-6-7 02:17 發表
回樓上

你所指ge巨人係咪42lv 果d.? 如果係咁, 你搵返d.低過42lv咪秒到law~
例如龍入ge槍兵/投石兵, 莫入d. 黑蠍都幾易打, 平均都係36~42左右(忘記了)

如果唔洗秒, 洞庭湖門口d. 花, 龍入ge巨人算係最好 ...

我烏龍12層真唔到..
唔可以升風馳住><
東風同風馳都係8層
破魂5層,
係40lv果d巨人- -
不過下個禮拜買到金豬頭可以秒到^^
吸血巨人就要升多2~3lv升秒到...
而家開始覺得升得好慢/.\
回復 支持 反對

刀  究竟轉  化境 定 極魔好?

聽人講話 刀轉化境好d  

其實有咩大分別  優點同缺點等

(困惑唔知轉咩中...)
回復 支持 反對

我部野好廢
好lag
我玩刀7lv
全力
新手一名xdd’’
回復 支持 反對

原帖由 98798798 於 2007-6-12 14:41 發表
刀  究竟轉  化境 定 極魔好?

聽人講話 刀轉化境好d  

其實有咩大分別  優點同缺點等

(困惑唔知轉咩中...)

其實呢....兩者係冇分別ge~招式名唔同但係內容一樣, 冇話邊個勁, 有都呃你ge~唔係個個都轉晒同一種職la~
唯一ge分別得一招, 就係化境有招吸mp(北冥), 極魔有招吸hp(吸星)
問題係, 冇乜人會用!!! 打怪果陣用???食mp水同吐納重好la~吸乜鬼ar~

不過值得一提係d.衫ge顏色同刀ge款式唔同!!! 至於有幾唔同, 就唔係到打la~(太多)有d.人話化境令d., 有d.人又話極魔令d., 各花入各眼
得閒留意下人地d.衫la~

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
明智傑 + 2 熱心協助,加以鼓勵!

查看全部評分

回復 支持 反對