刀術討論區

冇啊.......係想問係咪剩係加全力得架喇........同埋d技我唔知要學d咩......同唔知要升到第幾層
回復 支持 反對

仲有想問真技係咩黎.....係唔係個招技升到某個等級就會有真技......定係點???????
回復 支持 反對

原帖由 kingloveyan1 於 27-7-2007 00:24 發表
有700∼730強唔強

唔算強但都唔差

回樓上

加差全力係最省時ge方法, 唔想麻煩就點全力
技方面東風, 旋風係必學, 前者係幾時都岩用, 後者係初期升lv都幾有用, 華山可以暈人同人p ge時候有用, 學唔學隨你, 萬佛係最高攻同埋都可以暈人, 不過出招太太太慢, 無處就真係唔知有咩特點, lee兩招得閒無聊可以學

金鐘, 吐吶, 破雲都係必學

幾多層??? 你係有心要勁咁就梗係升到最好la! 邊有可能升升下唔升ga.......

升到12層之後, 就算係最高, 之後就係隨機畀真技你
所謂真技, 就係畀12層再勁d., 個樣靚d., 所以你會成日見到有人係c頻果到狂叫要真技......

回復 支持 反對

原帖由 kelvin000 於 21-12-2006 10:06 發表
練刀一定係化境,有羅漢功太玄功,我個刀手31lv,攻擊5XX-6XX,正常嗎?我把刀29+1*(47)ok嗎?

我呀哥31lv弓手7xx-8xx攻啦!!
回復 支持 反對

你指既破雲係破魂擊???
回復 支持 反對

原帖由 小ko 於 29-7-2007 21:26 發表
你指既破雲係破魂擊???

係~
我習慣打成咁.....~_~
回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 29-7-2007 09:56 發表

唔算強但都唔差

回樓上

加差全力係最省時ge方法, 唔想麻煩就點全力
技方面東風, 旋風係必學, 前者係幾時都岩用, 後者係初期升lv都幾有用, 華山可以暈人同人p ge時候有用, 學唔學隨你, 萬佛係最高攻同 ...

萬佛暈唔到嫁啵...琴晚真左華山 好開心^^"依家36lv有真東風同真華山...用破魂加真東風直升好定升埋旋風斬拉怪升好??
依家1179攻..依家23層刀術..就加24層..加左應該有1187攻..升埋37lv破1200啦^^"
回復 支持 反對

原帖由 墨香新手 於 30-7-2007 09:18 發表

萬佛暈唔到嫁啵...琴晚真左華山 好開心^^"依家36lv有真東風同真華山...用破魂加真東風直升好定升埋旋風斬拉怪升好??
依家1179攻..依家23層刀術..就加24層..加左應該有1187攻..升埋37lv破1200啦^^"

暈到ga wo應該......等我升到2lv 試試暈唔暈到先~_~
旋風打爆護爆到傻, 除非你揀d. 你一野秒到, 又多exp, 而你又識就位打(就到你打到佢時佢唔可以即時打到你...), 咁就升得快la~唔係你會因為爆晒護扣血扣到倒水咁, 一係死, 一係成日要回護, 又或者越引越少, 即係: 慢
唔係ge話, 高攻又有破魂點解唔秒d.高lv怪? 打d. full exp 怪呢?
回復 支持 反對

我34刀手
1039攻,有一真東風,9層x風,5層x山,7層吐,7層金鍾(eq有130攻刀,31lv(112防頭),30lv加3鞋強21力
白甲加5強168血,27手強56..得千1血到...我洗唔洗學埋槍??
回復 支持 反對

我36lv刀手1131攻 技能有真東風 真旋風 8層華山 11吐納 9金鍾 16血 15內 17防 22刀術 16槍術   
eq包括:33lv刀136攻 30lv防鞋+4強19力 27lv手強58 32lv防甲+6追216血 31lv防頭+5強53防 咁樣算唔算勁 請比d意見小弟thx!~
回復 支持 反對