收起左側

拳術討論區

野球岩岩真左啦 ^^
下個目標係真如封 \./

[ 本帖最後由  於 2007-3-4 13:51 編輯 ]
回復 支持 反對

25層拳術 全力  有隻33+55上護腕 就好易上1000攻   真少林其實升lv冇咩用 升如封好過        如果係法拳 y唔玩法c呢  紅蓮+天雷都好勁 法c又好多血 又易扲技點
回復 支持 反對

如封琴日12層左lu..但到依加都未真
希望今日出真啦
回復 支持 反對

原帖由 將軍抽居 於 2007-3-10 09:44 發表
如封琴日12層左lu..但到依加都未真
希望今日出真啦

你地都升得好快哦!
自問就無你地咁快了,都唔知點解我咁慢??

本人目標40LV前5招拳真,最新進度資料:
野球 ---> 完
少林 ---> 11層 85%
如封 ---> 11層 58%
分根 ---> 11層 35%
摧心 ---> 8 層 ??% .... 停左!等少林完左,就練這招。

PS: 有少少覺得 "高級自在符" 無乜功用,用左都唔覺得快D...
當然我是加埋 5小時 and 1小時一起用啦!一D都FEEL 唔到................無言中!
回復 支持 反對

回復 #95 明智傑 的帖子

摧心出招很慢,較難練,考試之前真唔到就要考試後先玩得><"
分筋其實有冇用架?
回復 支持 反對

please help

Please help

If I  :   5 力 1 體 , (20 lv) ......(邊壓邊升)  107力  31 體
被動技:
7 防禦, 7拳技, 5血 ,5 MP, 6 坐
野球5層, 如封4層
13lv 頭 (+40) ,16  lv 衫 +1,鞋 16 lv +1, 15lv 護手 (+45)
HP660
護888
MP325
攻擊力376~388
防142
請講出my優點同缺點-
thanks!!!!!!!!!
回復 支持 反對

原帖由 isaac362003 於 2007-3-12 17:16 發表
Please help

If I  :   5 力 1 體 , (20 lv) ......(邊壓邊升)  107力  31 體
被動技:
7 防禦, 7拳技, 5血 ,5 MP, 6 坐
野球5層, 如封4層
13lv 頭 (+40) ,16  lv 衫 +1,鞋 16 lv +1, 15lv 護手 (+45)  ...

HELLO.....ISAAC362003,

你好!
簡單D來講,你這樣的配點是無錯的,選擇你心裡的想法去配去玩吧!

邊壓邊升的方向,正確。

被動技能,覺得少左D,我有一幫友被動技也到17-18層(暗/火)。
所以如果要批評缺點的話,只是說你被動技太低。

低LV不是壓等型的話,我覺得原全不用穿上靚衫/頭/鞋,
只顧武器/護手,就可以了。

你現在的攻擊力,相等於在下。  ... 真的醜死人。

~ 完 ~

PS: 本人目標40LV前5招拳真,最新進度資料:
野球 ---> 完
少林 ---> 12層 等......待.......真.....技........中。
如封 ---> 11層 68%
分根 ---> 11層 40%
摧心 ---> 8 層 ??% ....拳手中最難練的一招,但相常是最高攻的。
回復 支持 反對

我是1個刀手,但係see完d post就令我好想玩拳!!!!!!!!@@
我想問拳點加點架?
我都想知拳手點壓等架?? (幾lv,打what怪,在where壓)
拳手升技的次序是咩呢?  
我會玩墨魂 p.s我本身玩王道
同理我想入你會呀-明智傑 可以嗎??
回復 支持 反對

你好..我個25lv壓到10升番上黎15lv
根你加3力2體1心
我有攻:169~179
血有:764
防:124加金鐘:161
魔:512
護:1089
俾動技: 血6魔6防6護4打坐4拳8
技招:野球6如刲5分根5金鐘6
個人係咪好廢呀?
回復 支持 反對

補充番 ..我隻人係拳
d攻係咪好低.好難暈到怪呀依家..暈到既就十幾秒
仲有咩要收改下呀我人 thx q

[ 本帖最後由  於 2007-3-15 05:17 編輯 ]

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
↖幻滅♂ray -10 連帖x2

查看全部評分

回復 支持 反對