拳術討論區

原帖由 墨香新手 於 2007-2-9 13:53 發表

thx拳兄既解答..唯有俾心機升lv啦><
好感謝拳兄你既細心解答
另外我想問將軍抽居你收左33lv拳既話放25lv拳俾我ok嗎?

墨香新手 ..... 不用客無,

我最鐘意玩拳的朋友仔的,因為玩拳者耐性是好緊要的,
故此人品上也可算是好的。

得閑密下我,我帶下你慢慢升級吧?
我常在分流 9 出現?
在黃河練技中!

你無25+4拳用嗎??

你墨魂內,名稱叫什麼呢??
我好似有個25+4強,強過的,但數值好似得30幾??
打算用來給我另一個ac用,打算練多個拳手,今次副職將會是刀。
如有興趣,咪搵下我囉!!

回復 支持 反對

原帖由 明智傑 於 2007-2-9 06:30 發表

墨香新手 ..... 不用客無,

我最鐘意玩拳的朋友仔的,因為玩拳者耐性是好緊要的,
故此人品上也可算是好的。

得閑密下我,我帶下你慢慢升級吧?
我常在分流 9 出現?
在 ...

o.我叫拳皇·阿權
第三次玩墨香,頭兩次都係玩刀,今次本來都係諗住玩刀,但重覆做番之前做過兩次既野實在太悶,於是我決定玩其他武器,揀左我都幾鐘意既拳.因為拳d動作好q= =而且我玩刀果陣俾唔少拳屈過.什至俾我個同學(拳.d裝廢過我好多)揪嬴過,所以我覺得拳好勁@@我係全職拳.依家23lv.三百六十攻.開金鐘二百八十防.差唔多一千血.一千多護.四百法.野球4層半,如封5層70%(d技算低><)
21lv強52護手.防身護營衣+6強百二護.防身+1頭強47.鞋最廢冇沖.只欠好拳套
請拳兄多多指點:handshake

回復 支持 反對

明智兄
拳劍雙修好唔好架? -v-
回復 支持 反對

原帖由 墨香新手 於 2007-2-9 18:33 發表

o.我叫拳皇·阿權
第三次玩墨香,頭兩次都係玩刀,今次本來都係諗住玩刀,但重覆做番之前做過兩次既野實在太悶,於是我決定玩其他武器,揀左我都幾鐘意既拳.因為拳d動作好q= =而且我玩刀果陣俾唔少拳 ...

嗯..你d技能層數太低啦..你e+最好狂爆水升技啦 仲有要學埋拳手必用ge少林(pk必用)
玩拳會好易悶 我會透過pk黎增強自信心 因為見過其他人玩拳ge人都會半途而廢 希望你唔會啦∼
總之就努力啦∼∼!!
回復 支持 反對

原帖由 將軍抽居 於 2007-2-11 07:56 發表
明智兄
拳劍雙修好唔好架? -v-

rubbishming 兄,

早晨!

拳劍,2修??
答案是: 無問題的,這是遊戲,你喜愛玩什麼職業也行的。

但是,
你會以拳為正職,還是劍呢??

如果你是只想用劍玩玩而已的話,個人意見你學"三燕"這一招,
這招對拳職無衝突,有槍的"風馳"作用,所以個人意見學這招。

ps: 記住一點,拳手的範圍技細,
所以一定要自行安排一招大技去彌補你賺技點慢的問題?

我在安排 33 拳武,如果好運的話,以成本價出讓給你用吧。
回復 支持 反對

原帖由 ★死........ 於 2007-2-11 07:53 發表

嗯..你d技能層數太低啦..你e+最好狂爆水升技啦 仲有要學埋拳手必用ge少林(pk必用)
玩拳會好易悶 我會透過pk黎增強自信心 因為見過其他人玩拳ge人都會半途而廢 希望你唔會啦∼
總之就努 ...

55.可惜我呢個假期都唔係咁得閒煲墨香><我依家爆緊水升啦.我唔會半途而廢既.雖然d技難練但鐘意玩就得.好想快d真野球之後升少林@@
原帖由 明智傑 於 2007-2-12 01:40 發表

rubbishming 兄,

早晨!

拳劍,2修??
答案是: 無問題的,這是遊戲,你喜愛玩什麼職業也行的。

但是,
你會以拳為正職,還是劍呢??

如果你是只想用劍玩玩而已的話,個人意見你學&q ...

明智傑兄你依家返緊工?

回復 支持 反對

原帖由 墨香新手 於 2007-2-12 09:48 發表

55.可惜我呢個假期都唔係咁得閒煲墨香><我依家爆緊水升啦.我唔會半途而廢既.雖然d技難練但鐘意玩就得.好想快d真野球之後升少林@@
明智傑兄你依家返緊工?

拳皇.阿權,

是呀!我在上班中,你不要放棄拳職哦!加油吧!
我幫原先是想收學拳的人仕,因為玩拳者,性格十分有耐性。
但無奈的是,好多半途而廢了。

我組合失敗左 ~ ~,
之前記得你說想要21lv,所以安排21拳武2個,
好幸運地分2日組,成功上了 +7 AND +5。
但我太心急了,同日再上,先後爆了 +5 上 6,後爆+7 上 8。
嗚嗚!!!!!!!

不過我發現21+7拳武,同25+4的拳武一樣,差少少數值姐。
咁我就安排了一個 25+4的拳武了,還安排強好左,有 54 攻。
唔介意就用住先吧!
回復 支持 反對

原帖由 明智傑 於 2007-2-12 03:28 發表

拳皇.阿權,

是呀!我在上班中,你不要放棄拳職哦!加油吧!
我幫原先是想收學拳的人仕,因為玩拳者,性格十分有耐性。
但無奈的是,好多半途而廢了。

我組合失敗左 ~ ~,
之前記得你說想要2 ...

OTHX..十分感謝明智兄既幫忙..雖然失敗了><但你都幫我做個25lv拳套><雖然呢個拳套未及我心目中所想要既攻(其實也不是差好遠吧)..係明智傑兄為我而做既點會介意呢!!我一定要用^^ 你幾時俾到我?你收幾多錢我就俾幾多@@十分感謝:handshake
我會繼續玩拳嫁

回復 支持 反對

回復 #46 明智傑 的帖子

唉~由33lv比人殺到得返32lv,搞到33lv護腕用唔到 /.\"
33lv拳方面,你有空就幫我合吧,最好是+7啦~謝! ^^
回復 支持 反對

原帖由 將軍抽居 於 2007-2-12 17:54 發表
唉~由33lv比人殺到得返32lv,搞到33lv護腕用唔到 /.\"
33lv拳方面,你有空就幫我合吧,最好是+7啦~謝! ^^

你為何被人殺呢??
勤於練拳吧!當你練好野球後,就不怕了!!
回復 支持 反對