收起左側

法師討論區

現在改善了火介係58*18,另一隻58*15,其他都無咩點變,而家我4000幾血,夠唔夠,開左真金鍾之後1326防,項鍊是56lv*18%火攻的,,武就強左50一擊, 手就48,仲有咩要改善?仲有開放左玄境後會有d咩?
回復 支持 反對

我想問呢我32lv冇真算唔算廢= =,,,,我係火法+左65體,好似+錯咁 火1,吐得8層,火2,3得11層,金3 10層,金鐘9層,,,2隻28lv+20/22火介,開左金鐘592防,,16xx血,,1xxx mp,火術21 lv,防17,血15,打坐11,,係咪廢左d= =
回復 支持 反對

回復 272# 的帖子

真係廢左少少,你主要要練左火3先,而且裝方面要改善下
回復 支持 反對

28LV應該係邊到升火3呢?!?!
e家9層
回復 支持 反對

我用緊32LV防身+7*2XX血甲,31LV127防頭,30LV20心鞋wo  要買晒+9先唔洗改善??= =,,,,,,,我+左65體,,洗唔洗重點
回復 支持 反對

原帖由 henry56156 於 1-3-2008 00:28 發表
現在改善了火介係58*18,另一隻58*15,其他都無咩點變,而家我4000幾血,夠唔夠,開左真金鍾之後1326防,項鍊是56lv*18%火攻的,,武就強左50一擊, 手就48,仲有咩要改善?仲有開放左玄境後會有d咩?

回: henry56156,你好!!

改善的確有少少改善!!
不過我較早前所問你的,你還沒正面回覆!!
anyway,我只能同你講,你一定要盡快安排輕鬆既打怪方法,換句話來講,我要你追求<<內攻擊力>>。
58介,不是 (綠字)的話,請盡快安排 19-20 火攻吧!!
項鍊,老實講,不是 (綠字)的話,當然最好配合你現時既Lv級數配戴,強最少20火攻,
不過,你都要早少少安排日後既著想了,低Lv(綠字)項鍊強 25up 是走不掉的安排,原因.....遲D再講!!
武器有50擊,中規中距了,當然越高擊率就越好。
護手同武器一樣講法啦!

玄境??是什麼來??你只 70Lv後的任務嗎??
回復 支持 反對

原帖由 唯讀記憶體 於 2-3-2008 16:48 發表
我用緊32LV防身+7*2XX血甲,31LV127防頭,30LV20心鞋wo  要買晒+9先唔洗改善??= =,,,,,,,我+左65體,,洗唔洗重點

回:唯讀記憶體,您好!!

你既 65 點體,有無加錯??
我只可說,加又得唔加亦得,在乎於你點玩!!

法師eq 頭/衫/鞋,基本上有 +4左右,已經ok了!!最緊要強得好姐!!

如果我比意見,就如下:

頭 (防身) +3/+4 is ok!追 50 up防!
衫 (防身) +4 is ok! 追 200 up血!
鞋 (防身) +2/+3 is ok! 追 22 up心!
介子 20 up攻!
項鍊 20 up攻!
護手 55 up擊!
武器 55 up擊!

希望可以幫你到你手分析了。。
回復 支持 反對

32lv火法
11層火2 76.xx%         16xx血  2xxxmp 2xxx護
11層火3 20.xx%          加左65體     開左金鐘有592防
10層金3                     用緊32lv防身+7*201血甲,31lv+6*55 127防頭,30lv+4*20心鞋
9層金鐘 5x.xx%           2隻28lv火介 *20/22  16lv*24火令  
9層吐納
9層火1
特技" 火21lv,防17lv,血14lv,金11lv,打坐11lv   
我應該係邊度打怪好  同埋我未有真技係咪遲左d
回復 支持 反對

原帖由 唯讀記憶體 於 4-3-2008 18:48 發表
32lv火法
11層火2 76.xx%         16xx血  2xxxmp 2xxx護
11層火3 20.xx%          加左65體     開左金鐘有592防
10層金3                     用緊32lv防身+7*201血甲,31lv+6*55 127防頭,30lv+4*20心鞋
9層金 ...

唉,你32lv d技呀,所有野都高過我

另外,你去打下肥仔吧
因為以我咁低條件都可以2下火技差少少ko肥肥加多招風雷,3招,當練埋技
快既話,都真可以好快
話唔定你已經可以2下ko了
咁仲快
即管去試下啦...
回復 支持 反對

原帖由 唯讀記憶體 於 4-3-2008 10:48 發表
32lv火法
9層金 ...

比我的強出很多呢>''< 怎麼辨!?

我35lv開金鍾 658防

火1 9 火2 10 火3 11 金10 吐11 攝8 銀安8 七月7 金1 8 金2 8 金3 9 水1 8 水2 8 水3 8

防被21 血被10 內被10 護被10 打坐10 火內13 水內11 金內11 木內10 組合6 強12 暗術2 拳術9

129體 123心  有豬頭  2181血 2491護 1701內 點解我打人唔痛= =
回復 支持 反對