查看: 4130|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 「雲起遊戲代理有限公司」將代理《Lastchaos》香港版!

「雲起遊戲代理有限公司」將代理韓國「T-Entertainment」公司20億韓圜巨製《Lastchaos》香港專用伺服器!

《Lastchaos》是韓國「T-Entertainment」公司投入高達20億韓圜,秘密耗時2年研製的線上遊戲大作,並引入多種全新技術及概念,令《Lastchaos》在韓國甫一公開,即被喻為近年難得一見的佳作,隨後在其他地區的營運亦取得空前成功,至今已在韓國、日本、台灣、泰國、馬來西亞及美國等多個國家和地區營運。目前遊戲已進入內測階段,預計短期內將展開測試,請密切留意有關後續消息。

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2777583
回復

真想不到雲起會代理天下大亂....
我相信雲起又會亂改經驗值及呃錢方法....
回復 支持 反對

雲起 ...............................................
  唔洗玩= = 咁要搵定外掛先得:lol  搵返洗天石 小精靈:lol
                     ↑講笑"""""""""
希望雲起 今次真係要做好d 唔該
回復 支持 反對

雲起. . .
我對佢地冇咩信心= =
不過如果每級經驗可以減d就好啦.....
回復 支持 反對

回復 #4 hh0910 的帖子

說真的
玩台灣版時確實是很難升
不過我怕雲起會亂改香港版經濟值
回復 支持 反對

連個名都改埋~~
其實可以當係新game咁玩= =
我開頭都以為係新game黎
回復 支持 反對

回復 #6 [H]死靈 的帖子

你令我想到
香港版一開始應該冇得搵人做監護人
冇人20lv 冇得做聖器任...
回復 支持 反對

雲起出新game
回復 支持 反對

雲起代理....不如gamania雲起

gamania衰然都唔係幾好 ,但係都好過雲起啦:lol
回復 支持 反對

我玩開日版......隻game本身就好難升(特別30lv.....40lv就吾洗講)
我個人覺得同亂一樣要組隊組岩人先好升(<<呢句吾好話我,只係我覺得)
之後玩左台灣吾夠一個月,有d野左,同埋lag,同太多人=.=所以吾玩!
如果雲起中係同之前d game改到鬼屎咁難玩,我一定吾玩!(千千萬萬吾好改技能值同掉錢)
我貪心講句:係改就改多d石xd
回復 支持 反對