收起左側

【加分項目】。情侶好去處。

頭像被屏蔽
可以去迪士尼呀,
去果到玩全日,
之後表達你/妳對佢既愛意,
幾浪漫下架......

try it,is good and work~~

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
◆雨過〥天晴° + 2 =]

查看全部評分

回復 支持 反對

朝頭早去睇戲 .. 因為呢 影阮夠黑 ..男仔都可以大膽d ..
日頭冇咩地方好似 戲院咁黑 .. 吾係話做衰野 ..
咁拖下手 咀下 .. 有d男仔好怕羞 .. 戲院又冇咩人見到 ..
黃昏呢 .. 食完個lunch 去散步 .. 就好行咁行 沙灘..
因為都好多人諗到- -.. 包括我 ..
咁呢 .. 太陽就會落山架啦 .. 睇太陽落山幾浪慢- -!!
最重要係要 搵一個沙灘 付近有得買野食 ..
咁就吾洗驚肚餓 .. 成晚慢慢數星星 ..
女朋友眼訓個陣 .. 又訓落男仔度 ..
又或者一齊攬住係沙灘訓- -.

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
◆雨過〥天晴° + 5 不錯=]

查看全部評分

回復 支持 反對

返屋企一齊做運動..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
我建議去環球嘉年華啦!!
回復 支持 反對

你可以在放學時和你的愛人相親相愛地拖著手去家中穿上情侶裝,到有氣氛的餐廳吃飯,最後就一起看日落逛海灘!再送給女朋友一大束花!相信她一定會覺得這一天很甜蜜的了!
或者可以親手製作朱高力蛋糕給你的女朋友呀!在情人節前有很多製作朱高力蛋糕的課程,如果想在那天哄哄你的女朋友開心的話就要趕快報讀了!如果成功製作了一個朱高力蛋糕,緊記要在夜晚才給她看呀!會浪漫很多的哦!
不要一班情侶去慶祝情人節哦,因為這樣影響氣氛,二人世界才是最浪漫的呀!

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
◆雨過〥天晴° + 10 很甜蜜=]

查看全部評分

回復 支持 反對

情人節
日頭去行行街 拍拍拖 去睇戲
咀下咀 夜晚想浪漫 不如試下去飛蛾山山頂睇日出 夜景都正架
想知飛蛾山有咩靚??
去圖:

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
偉仔 + 10 相很美=]

查看全部評分

回復 支持 反對

玩具反斗城 =]]
怡家家私=]]
回復 支持 反對

其實行家私鋪真係唔錯既選擇
因為你同你既令一半行緊既同時
話題一定係圍妖住  
呢張床  唔親頭先我地簡左張床單啵
又或者
呢個書櫃  頭先咪好似簡左個好大個書枱囉!!
都真係幾唔錯架

評分

偉仔 + 5 不錯

查看全部評分

回復 支持 反對

情侶好去處

長洲

是一著名漁港,也是香港各離島中,居民最多的一個,達四萬多人。島上可遊覽的地方有海盜張保仔藏寶洞和柱棟精雕細琢的北帝廟。此廟藏有古劍一柄。每年一度的太平清醮會景巡遊,飄色和飽山盛會亦在這

評分

偉仔 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

Roller埸

點解會係Roller埸呢-         -?

其實如果女朋友唔識踩ROLLER的話  帶佢去就係最好了

佢一趺就係男友表現自己的時候,,盡現自己的英雄本色

PS: 只限男方識踩  =       =

評分

偉仔 + 5 不錯呀

查看全部評分

回復 支持 反對