【加分項目】。情侶好去處。

海洋公園入邊有個叫勁舞卡拉區..帶另一半去果到坐低..偷偷地去報名...唱返隻熟於你同佢之間既歌比佢聽....淋死喇.....仲有咁多人見證...當地人員會叫你地咀咀添...好甜

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
偉仔 + 10 好浪漫...一定有驚喜

查看全部評分

回復 支持 反對

我同我女朋友都係好有計劃既人
例子:
1,中午出門口
2,之後一定要去接
3,去買飛睇戲(至好去百老匯)因為d位中間可以拉開,,一齊座
4,,去食d野(旺角女人街有間野叫做漁心)唔錯嫁,,,食日本野!!!$20-30
5,,當然係入去睇戲啦,,,不過唔好十下十下呀:lol !!百老匯1-4院冷氣係勁凍嫁,,,冇外套係唔得。
6,,同佢行下街,,,影貼紙相
7,,如果附近有宜家傢私,,,玩具反斗城,,,美國冒險樂園。就要去玩下呀,,,因為都幾開心嫁!
回復 支持 反對

原帖由 badman24 於 2007-1-25 22:57 發表
1:::::我建議去環球嘉年華啦!!夜晚好靚咖`  仲要玩摩天輪
當架摩天輪得你同佢果陣,,升到一段時間表白~~超浪漫牙~
用來表達自己的心意是the best place.
很可能可以一拍即合呢~

但我聼fd講...要排好耐隊ga wo...好多人 -v-''

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
偉仔 -2 連post

查看全部評分

回復 支持 反對

m...不如....
日頭睇日出...
中午行雞雞,,食飯..
下午踏單車...6:30係沙灘玩,,睇日落 ((要籃住佢wo!!!}}
夜晚遊車河....跟住去你屋企.....正ar!!!~~~~浪漫既一日
回復 支持 反對

為何不選擇在自己家呢?

自己事前在家偷偷地準備好一切浪漫氣氛的東西
例如:和情人燭光晚餐的東西呀!

偷偷地給情人一個驚喜

這也不錯呀~
回復 支持 反對

去迪士尼,一邊玩過山車,一邊談心,之後男的去準備一些事,就是叫餐廳的人拿花出來,心形豬肉

話我會1心1世我愛你 1定林死!

或去沙灘慢步!!

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
偉仔 + 3 不錯

查看全部評分

回復 支持 反對

我介紹既地方:

去赤柱既淺水灣行沙灘,,,如果想食野上面有間酒店!!

之後就帶佢去海旁...同佢行同佢傾下計談談心咁...

不過走過左好耐..

其實如果你地真係相愛去邊都得!!

如果想溝人既試下...

相就冇..不過赤柱我都識d路嫁!!有咩可以問我!!

msn:kinyi_13@hotmail.com

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
偉仔 + 5 不錯

查看全部評分

回復 支持 反對

我建議去紅磡既黃埔花園,,
商場食店多的事,,最重要係近海傍,,同埋附近唔係幾多人,,方便同女友談心

還有,,行完商場過後如果想搭車番屋企既話,,
可以沿住圖中的紅線,,拖住女友搭車番屋企(以紅點為起點,,藍點為終點)
途中少人到乜咁,,真係超浪漫

黃埔商場介紹網站:http://www.whampoaworld.com/directc.asp

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
偉仔 + 3 詳細點就好... 如介紹商店

查看全部評分

回復 支持 反對

白泥係一個唔錯既選擇.....
可以同情人bbq  睇日落  有車位  在白泥和情人一起過一天都不錯呢!

那裡的日落是全香港最美的  拍拖一定要去xdddd

有車之人  可以係車尾箱整d   十派    相信一定可以感動人的

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
偉仔 + 5 可否說出怎去?

查看全部評分

回復 支持 反對

我會去...

我會同佢去山頂公園 一齊去睇夜境 同埋 一陣就帶埋d煙花同埋一d花去 同佢一齊去放 咁先係浪漫
回復 支持 反對