樓主: miracle_chan
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[教學]對戰系統、連線、防火牆及寬頻分享器設定27/2/13更新

我唔知我個管理者帳號,密碼
,點算= =?仲有如果插條寬頻線落cp度,咁第二個個cp無得上網,個個cp洗唔洗重設返d野,定係插返洛寬頻分享器就ok? plx搵人答我 thx!
回復 支持 反對

北京保通管道疏通公司8

1.?桶:??疏通各种型??桶(抹布、清洁球、疏通下水道塑料)等各种?硬物?所造成的堵塞。
    2.地漏:??疏通各种v型、S型拐?的地漏,疏通下水道(因??修掉?水泥、沙子或??)疏通下水道等种原因所造成的堵塞。
    3.墫坑:因?墫坑年成久了,管道???生了一?厚厚的尿?疏通下水道,所以造成,墫坑下水慢、易堵,本部根据多年所?累??,采用最佳技?和方案疏通下水道、?底疏通各种情?所造成的堵塞。
    4.面盆:??疏通各种面盆,包括(V型、S型)等的管道。
    5.主管:本部?有大中小型 机械和高?清洗机,??疏通各种主管道
回復 支持 反對

入左人場  係我下面d人  睇唔到佢名呀  
點先可以睇到 ?
回復 支持 反對

知道你的虛擬 IP 後,在IE(Internet Explorer)輸入自己既虛擬 IP
                          ↑
                即係咩 ?   IE  <--邊到輸入虛擬 IP   ?
回復 支持 反對

我入左場之後人地話我果個玩唔到.."
佢地話咩1.0c玩唔到有無網係可以dl到一個玩到樂古d場既aoc....
我好想玩=[
thz"
回復 支持 反對

[教學]AOC對戰系統、AOC連線、關閉防火牆及寬頻分享器連線設定

███████████████AOC對戰系統使用法████████████████

在對戰系統網頁中,在左方有IP顯示,你可以將它 ...
miracle_chan 發表於 25-3-2007 19:49

上面話始果用ROUTER要開一D端口,,咁我想問係咩「端口」呢@@?
我最近換左用ROUTER上網,,佢玩AOC人地開房入唔到,,我開房冇IP,,得本身上面個行個IP,,呢個IP仲要係個ROUTER俾個個,,D人都入唔到既,,雖然話我唔勁,,但係都唔想冇得玩AOC架<3
回復 支持 反對

問 : 為甚麼用了「寬頻分享器」要設置端口通訊,AOE或AOC才能進行連線?
答 : 因為「寬頻分享器 」本身設置了防火牆,AOE或AOC由於在遊戲過程中,需要主動與某些端口通訊。
      因此必須將「寬頻分享器 」重新設置,開放這些端口,以越過「寬頻分享器」的防火牆。

請問該去那裏重新設置「寬頻分享器 」?
回復 支持 反對

9/1更新有關寬頻分享器設置問題及圖片
回復 支持 反對

router 中文解釋 唔係路由器咩 ?
回復 支持 反對

從來都同人連唔到線,都唔知邊度有問題......
回復 支持 反對