樓主: miracle_chan
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[教學]對戰系統、連線、防火牆及寬頻分享器設定27/2/13更新

頭像被屏蔽
唉 我睇左咁耐..都唔明router係咩黎  點開既 仲有如果佢要密馬我應該去邊到搵到  大家幫下我 我想玩aoc啊..  我睇個都係假ip 我入唔到 開場人地都唔得..
回復 支持 反對

原帖由 於 3-2-2008 15:16 發表
有無用路由器..有無試過拔掉電話再試

無用router,但係寬頻電話有舊類似
試過拔掉電話,都唔得
回復 支持 反對

吾該..請問有冇人可以幫下我..!?
我吾明點解我裝左aoc之後 但去樂古搵ip入人場入吾到@@
有一日..我fd話想返aoc啦..佢叫我sd個安裝程式比佢..我sd左啦 佢玩到喎 又入到人場==
我自己又裝返啦 但吾明點解我入吾到人場= =
ip肯定冇錯= =aoc我重裝左十幾次 防火牆關左 封鎖果d 我又禁左解除
我吾明白囉 我fd個aoc都係我sd比佢既 但佢入到人場 我入吾到= =
有冇人可幫個忙?
回復 支持 反對

我想問下我有咩問題 我係aoc入面 打呢數字..eg.14 1 2 4 呢d會冇聲的..我想問下咩事
回復 支持 反對

點解成日都彈game....有時打打下彈...有時等緊人入都彈...點解會咁...
好慘架....打打下無啦啦彈左....又比人似為係29....
回復 支持 反對

本人的顯示卡是ATI Radeon HD 2400 PRO不知為何玩不到AOE~請問有解決方法嗎?
回復 支持 反對

我唔知係唔係IP ge問題定火場ge問題
我到人個room又可以玩到 但係我一開場又沒人
我等左好久都係沒人 個ip係nakuz個到ge
plx help me 我都唔知係唔係ip問題
火場都山左咩都山左- -[[bao_29]]
回復 支持 反對

本人未裝Windows XP o個 d update之前都仲玩到連線遊戲,

但係裝完之後,一去到輸入IP o個度,打IP按enter,就彈game,

有冇高人可以幫幫本人?
回復 支持 反對

我用左router就玩唔到aoc....
我set左aoc port....dmz都set左....本人用dlink router
但入人地個room 1on1就玩到....
一多人...就停左係"等待中"同"就緒"果度....
開room果個就係就緒.....其他人係等待中....
我想問點樣可以解決到
回復 支持 反對

我想問問我用router set左個tcp udp 但係點緊入個時會一直loading 入唔到 我係咪set錯左野
救一救pls
回復 支持 反對