查看: 27429|回復: 43
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 妖精 專用討論交流區

請各位會員集中討論OR交流,

不要在開新POST 了,

有問題請在這發表,

多謝合作!!

pS :有好的資料會加分

希有寵物的坐標 :
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

妖精練級地點以及部分稀有寵物坐標:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

回復

我想問下10-20LV妖精用咩寵好???
回復 支持 反對

火岩結晶  18lv
===================================

妖精有 3隻寵 or more , 小心d
30lv 個送經任 唔好日日做 ,
高lv 過隻寵 好多,手尾長
回復 支持 反對

我新手玩點樣玩 唔識做任 升lv唔識加點 隻寵有冇得加點?
回復 支持 反對

我想問下20-30LV用咩寵好?
回復 支持 反對

火岩結晶 18lv 既
升到上去la
回復 支持 反對

好多人都係+3靈1力1體既..其實力+到用到裝同武器其他+體式力靈就ok了
回復 支持 反對

我想問火岩結晶係邊度有???

同出面d人買幾錢???

識飛果d鳥幾lv 用,點有???

小青蛙有咩用,咁多人 放咁貴???

同上小兔呢???

識飛果d叫咩名,where有???

海裹果d怪有咩用,捉左都召唔到出來???

d人咁鍾意召d蜂出來,why,勁咩???(好核突)

[ 本帖最後由  於 2007-4-2 23:49 編輯 ]
回復 支持 反對

=.="火岩係人族既伐木場同火岩洞大把俾你捉~價錢好平
飛果d睇下係咩寵有喇高lv低lv 最價係飛天豬又係最好用既飛天寵
小青蛙同細兔仔呢d都係稀有寵~所以會價d
識飛果d你係指飛行器=.=!? 你係遊戲禁o自己慢慢睇=.=
海入面果d寵當然可以招出黎不過淨係可以係海到招喚出黎~
蜂係飛行寵排第2最好 所以比較多人用

天空寵=陸地+天空可以用
陸地寵=只可以陸地用
海中寵=只可以係海到用

我覺得妖精加點方法有幾種~一種玩法精一種玩妖狐
玩搵錢既就用法精吧~加點方面:力跟武器加跟住(4魔1血/3魔2血)
搵錢既法精升到40lv就ok~跟住係漁村出面捉d機械蟹賣俾npc一隻=2千蚊
1日有心機捉 應該有150萬

至於玩妖狐其實同玩拳俠差唔多
不過無範技不過d單技好屈機
加點方法 敏跟武器加 谷力同血(4力1血/3力2血)
回復 支持 反對

原帖由 和希 於 2007-4-3 01:55 發表
=.="火岩係人族既伐木場同火岩洞大把俾你捉~價錢好平
飛果d睇下係咩寵有喇高lv低lv 最價係飛天豬又係最好用既飛天寵
小青蛙同細兔仔呢d都係稀有寵~所以會價d
識飛果d你係指飛行器=.=!? 你係遊戲禁o自己 ...

咁我想問海果d點召出,寵物果d人員係係地上,海上有咩??點召出來
回復 支持 反對