打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 最強之戰(1-55話)(最後更新第55話#308)版主更新時間:16-2-2008

關閉 [複製鏈接]
原帖由 卍炎仔卍 於 2007-7-6 06:11 發表

佢係戰鬥場地,出左介就輸嫁啦- -
e加開始有野睇

我覺得作一招係逼人地出去既會迎合到e個比賽  你諗下la
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 卍炎仔卍 於 2007-7-10 09:07 發表

作完啦
第14話[虎令]
[聖門]迪奧:[仲乜野呀]
[虎令]虎王:[我都好想知]
[聖門]傑尼:[唔通係.....]
[聖門]藍芬:[王玲,我地去本館睇下啦]
[聖門]王玲:[好呀]
[虎令]虎王:[迪奧,我地都去本館睇下]
----------本館門口-------------
[虎令]虎王:[原本鎖住左嫁虎令大門,比人炸爆左,似係一種強勁嫁力量]
[聖門]迪奧:[虎王,你係門口等我地,我地入去]
[虎令]虎王:[搞錯呀,仲乜要我睇門口喎]
[聖門]迪奧:[如果一陣有人出返尼,你阻住佢啦,係咁啦]
--------------虎令學院1f---------------------
[聖門]傑尼:[有好多死屍呀]
[聖門]迪奧:[有冇人未死呀]
????:[嗚嗚....嗚...]
[聖門]藍芬:[迪奧,果邊呀]
[聖門]迪奧:[喂喂]
????:[我..係..虎令...嫁...校工......,岩岩..有...個人....走埋尼.......我個身.....就....流....緊血]
[聖門]迪奧:[咁記唔記得,果個人去左邊]
校工:[好.....似去....左....2f]
[聖門]迪奧:[王玲,你留係到陪校工,傑尼,藍芬,我地行]
---------------虎令學院本館2F-------------------------------
[聖門]傑尼:[你...你係]
[虎令]滅天:[哈哈哈哈哈哈,我係滅天呀]
[聖門]迪奧:[滅天,你仲乜會係到]
[虎令]滅天:[咁你頭腦咁簡單嫁,門口爆炸咪係我這成嫁啦]
[聖門]迪奧:[咁你仲乜要炸爆個門口]
[虎令]滅天:[守衛唔比我入尼,我咪炸爆佢囉]
[聖門]傑尼:[咁你e加要去邊]
[虎令]滅天:[講比你知囉,我要去b3呀]
滅天說完後,就不見了人影了
[聖門]迪奧:[去左邊呀]
[聖門]傑尼:[佢話去b3,我地去b3啦]
[聖門]迪奧:[藍芬,我地行啦]
[聖門]傑尼:[迪奧,咪行住,我琴日係圖書館果到搵到張虎令嫁地圖]
[聖門]迪奧:[借尼睇下,我地e加要上去3f,行啦我地]
-------------------虎令3f------------------------------
[聖門]藍芬:[我地e加要去邊到]
[聖門]傑尼:[我地要塔電梯去b2,乜虎令d路咁古怪嫁]
[聖門]迪奧:[咁行啦,仲等乜呀]
-------------------虎令b2--------------------
[聖門]迪奧:[果個人唔通係滅天,死啦]
[玄巖]紫欣:[仲乜野呀= =]
[聖門]迪奧:[乜係玄巖戰士呀]
[玄巖]劍滅殺:[仲乜野呀,係迪奧=0=]
[玄巖]殺魂:[聖門?,係到仲乜呀]
[聖門]傑尼:[我地上B3,搵滅天呀]
[玄巖]殺魂:[滅天?,岩岩佢話上B3睇下邊個整爆個門呀]
[聖門]迪奧:[唔好傻啦,係佢整爆個門口,你地放走左佢]
[玄巖]劍滅殺:[咁仲唔快D追]
[聖門]迪奧:[王玲,王玲呢]
[聖門][傑尼]岩岩你叫佢係門口等我地嫁]
[聖門]迪奧:[下,咁點算呀]
[玄巖]劍滅殺:[唔洗怕,有我地嫁紫欣,生體加速]
迪奧,傑尼,藍芬,劍滅殺,殺魂,玄雪使用身體加速
[過了1分鐘都不夠,他們就到了虎令b3門口了]
------------------虎令b3------------------
[聖門]迪奧:[滅天,你係邊到]
[虎令]滅天(大叫):[我係呢到呀,哈哈哈,行入d啦]
[玄巖]劍滅殺:[我地行啦]
[到了虎令b3叫入的地方了]
[聖門]迪奧:[小心,殺魂]
[紫電刀魔]用他的刀斬,斬向殺魂,但是殺魂閃避了,傑尼立即使用[黑龍爆裂擊],紫電刀魔立即倒在地上
[虎令]滅天:[哈哈哈哈哈哈,果然有d料到,會長,幫我殺哂佢地]
[虎令學生會長]:[仲乜事呀,老兄]
[虎令]滅天:[佢地追殺我,同我殺哂佢地,我就走先啦,會長]
[聖門]傑尼:[虎令學生會長,性格暴躁,力量在4間學校最強,他就是現時最強的戰士之一,但他不是學生,冇得比賽,實力超強]
[聖門]迪奧:[咩呀,咩最強呀,最強係我呀,[冷凍破滅劍法.流]
迪奧使出[冷凍破滅劍法.流],但是會長用他的[強霸刀]擋下,[傑尼]:[強霸刀,最強戰士使用的刀,現時由虎令學生會長使用],迪奧:[我唔信你係最強,月8下我呢把天無劍(冰)嫁力量啦
[冷凍破滅劍法.破](和爆炎血流亂舞.殺沒有大不同,但是冷凍破滅劍法是冰),會長立即使用強霸刀武了一刀,天無劍斷了,迪奧:[天....天無劍,點會...點會咁嫁]
[玄巖]劍滅殺:[迪奧,你地快d走啦,佢實在太強啦,快d走呀,追魂劍,快d追滅天呀]
[聖門]傑尼:[快d走啦,迪奧]
[聖門]迪奧:[小心d啦d玄巖]
-----------------------------------
[玄巖]劍滅殺:[我係唔會比你作惡,追魂劍],劍滅殺使用追魂劍,會長用強霸刀擋下,會長大刀斬向劍滅殺的身上,劍滅殺,當場倒地死亡,殺魂:[紫欣,出大健康符]會長:大健康符都冇用]
會長武出一下劍氣,紫欣當場死亡,會長:[哈哈哈哈哈哈],玄雪:[殺魂,快d走]會長,立即在玄雪的後面斬,玄雪(大叫):[嗚呀,殺魂,你快d走],迪奧:[玄雪?,我要返去]
傑尼:[唔好呀,你都冇劍,你會死嫁,快d走啦]迪奧:[88啦,玄巖戰士],殺魂:[死啦,會長]殺魂使用[爆烈亂舞],但是殺魂未出招,會長就先用強霸刀斬去殺魂,殺魂當場死亡
[聖門]迪奧:[到左門口啦,]
-------------虎令學院1f門口-----------------
[聖門]傑尼:[迪奧,你睇下]
---------------------------------------------------------

---- ...

@@~

點解個個都用敏招~,~

跟住搵集嘟佢地反省冇精修到精技

之後整個p up max @@~  正牙
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你寫d野好鬼無聊呀= ="
好好好好悶悶悶悶~~~
上來扼下post先~~~~
回復 支持 反對