收起左側

[綜合討論] [友誼比賽X加分活動]5人淘汰賽*=]申請截止7月22日

3FW,2DF=-=
回復 支持 反對

回復 #10 小峰xd 的帖子

打錯2個後備軍人先至ARM
回復 支持 反對

超,幾時截止都冇=-=
回復 支持 反對

我想問係幾時打架~ ?
回復 支持 反對

原帖由 yanjai 於 2007-7-19 16:55 發表
我想問係幾時打架~ ?

第一個POST味有打囉'''
到話到睇下有幾多隊囉'' ==
回復 支持 反對

隊名: 日本國奧隊

樂古名     KICKS名            位置
第1位      yanjai     戴志偉_jp            FW
第2位                  三衫淳_jp            MF
第3位      PC^^    大頭妹_jp            DF
第4位                  麥泰萊_jp            FW
第5位      [H]Fb     松山光_jp            MF

隊長:  第1位      yanjai     戴志偉_jp            FW
回復 支持 反對

截止日期係幾時呀?
我應該有一隊
回復 支持 反對

原帖由 甘草飯 於 2007-7-19 18:46 發表
截止日期係幾時呀?
我應該有一隊

post名有寫 留意下啦''
前ASL的球員''我記得你''
回復 支持 反對

申請表格:   

隊名: Ace Goal

第1位    __彥]]     小Siu彥    FW--ST

第2位    太陽─力量    艾馬頓    MF--SMF

第3位    football    Del_piero    MF--OMF

第4位    靚仔    Gumo    DF--SB

第5位    小木香鯨    R.Vanperise    FW--WG

隊長:  梗係我啦,,唔通你咩
回復 支持 反對

加200分可像有點兒太多...囧
回復 支持 反對