打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [友誼比賽X加分活動]5人淘汰賽*=]申請截止7月22日

隊名:香港始終有你         樂古名                   kicks名           位置
            全部冇         踢不進請你吃屁       FW
                             IntergraTypeR         FW
                              太陽像那大紅花       MF
                                     LW99             DF
                                     小兄弟            DF
隊長:踢不進請你吃屁 FW
回復 支持 反對

開波前應該先問有無人lag or 中bug
無先當正式比賽
回復 支持 反對

格劍運動人 BxD 格劍始祖  簡稱 格劍BxD
有人員改動 講聲 驚你睇唔到
回復 支持 反對

原帖由 CKT10 於 2007-7-22 16:44 發表
開波前應該先問有無人lag or 中bug
無先當正式比賽

我都係咁話= =

lag就睇下係佢部機lag定係ser lag

中bug... 如果有d人中左有d人無中..都要照常進行

咁樣同不公平 無乜分別= =
回復 支持 反對

原帖由 亡魂 於 2007-7-21 23:06 發表

一係你叫你個隊長申請樂古ac 同番個申請表
不得幫人申請

上戶彩叫咩=-=佢都係幫人申請
回復 支持 反對

原帖由 superabby 於 2007-7-22 16:22 發表

咁上戶彩叫咩=-=佢都係幫人申請

喂~我地個隊等我做領隊你地出去踢la~我係領隊~
回復 支持 反對

回復 #55 superabby 的帖子

沒有樂古AC 到可以玩&隊長一定要玩? 句野又係你地打 e+又要人申請ac 咁攪笑?:lol
加上隊員唔可以申請嗎?
回復 支持 反對

係囉=-=係唔係唔想我地隊打,ok,冇所謂,但係申請到既我一定幫佢地申請
回復 支持 反對

原帖由 上戶彩 於 2007-7-22 19:09 發表
格劍運動人 BxD 格劍始祖  簡稱 格劍BxD
有人員改動 講聲 驚你睇唔到

佢好似睇唔到...改左咁耐都唔理/..\
回復 支持 反對

一夜成名隊 取消出賽

原因 係球員上有變動 但22號後又不能更改 所以取消出賽

再加上 亡魂你D球規 好有問題

有咩可能 打和波 主隊=WIN

咁樣隊隊主隊 都死守  咁點算

簡直係白痴 規則