樓主: Hk_Alexander
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【資訊】以 Bank Transfer 申請 Member 流程詳細版(100%成功)

Hi everyone, Im Denis..一直以黎都支持Nakuz的,但冇同咁多位有過互動
本人已經玩左5年 RS-,- ,近日先諗住做member.
RS Username: denischan

I finally recieved an E-mail, problem solved. Thank you.
但係而家有個situation唔知點算...請大家幫下手
Refer to:
""同時,你也會收到這樣的 E-mail:""
岩岩去到Step12,  printed 埋果版野、但係封E-mail,
我冇收到、怕唔怕?? 可唔可以唔理佢繼續去HSBC交錢? 定係點?
回復 支持 反對

企無scanner咁應該點做???
俾唔俾得散紙,or要紙幣交
回復 支持 反對

我2號入左數, 不過banker話冇得入payment reference number,
咁我用情況1果個方法, 肯定有scan埋receipt俾佢格啦, 佢都有回應叫我等4個工作天,
等到9號都仲未有回應, 就唔計星期六日, 都有5個工作天啦,
所以我有D擔心入數有冇留左D咩野....
回復 支持 反對

我2號入左數, 不過banker話冇得入payment reference number,
咁我用情況1果個方法, 肯定有scan埋receipt俾 ...
james678 發表於 9-7-2010 09:40

Oh lol... 佢既意思係叫你等 4 天, 之後再 send 一封野提佢... 你依家 send 多封野提佢....

你再睇落下面個 guide 就會見到我叫你整多封野佢炭下了~
回復 支持 反對

係咪咩銀行都得?
回復 支持 反對

個個都係手寫-.-?
回復 支持 反對

係咪咩銀行都得?
chengyuhang 發表於 19-8-2010 18:14

入數就一定要入去香港匯豐銀行 , other 銀行唔會 work 的
回復 支持 反對

我想問下入數個陣係咪一定要俾exactly個數(紙幣+硬幣)
定係可以俾大約個數(叫佢找錢)
??????
回復 支持 反對

有冇人試過用mycard 黎比錢?
回復 支持 反對

有冇人試過用mycard 黎比錢?
anthonyfireboy 發表於 14-3-2011 19:07

有呢個工能?
回復 支持 反對