查看: 36817|回復: 209
打印 上一主題 下一主題
收起左側

PES2008資源總匯(請會員把有關PES2008的資料都放係呢個POST)

關閉 [複製鏈接]
請各位板友注意
所有有關EDIT的資源(OPT檔等)
會係國外等外國網友做好曬一個PATCH我先會轉番黎俾你地DL
一次過DL會好一D~

請所有要放一D有關PES2008的SOURCE出黎的板友都係呢個POST放
每放一個SOURCE就+5分
呢個POST會定日更新

【游戏封面】

游戏名称:实况足球2008
英文名称:Pro Evolution Soccer 2008
游戏制作:KONAMI
游戏发行:KONAMI
游戏语种:多国语言
游戏类型:竞技体育
官方网站:http://www.pes2008.net/
所属讨论区:(实况足球专区) http://game.ali213.net/forum-255-1.html
更多游戏请访问:gamebt.ali213.net

BT種子(由尺分屹八提供):附件
pes2008 key & install(由尺分屹八提供): #2
BT種子(英文單語言板):附件
免CD(由Felixnoob提供):#15
<轉貼>pes2008 DIY 球衣照片(英超):#18]
轉"Kitserver 7.0.0c(PES2008正式版:# 50
轉"Balls Pack - Pro Evolution Soccer 2008 by spektarm:#50
AFS Explorer 3.7: #50
部份英超導入板波3: #71
PES2008未授权球队球衣导入教程: #71

[NetShowBT]Pro_Evolution_Soccer_2008_CLONEDVD-PROCYON.torrent

102.5 KB, 下載次數: 1530

Pro[1].Evolution.Soccer.2008.Proper.Crack.ENG-NETSHOW.torrent

42.3 KB, 下載次數: 1266

英文單語言板

回復

回復 #1 天地毒殺 的帖子

仲唔加我分 @@ ( 轉的說 - -"

更新: pes2008 key & install

cd-key & 安裝 (未證實

Installation Notes

- Unpack
       - Mountwith "Daemon Tools Pro"
       - Install
       - When prompted for serial use: NA9C-97AN-HSLC-46R5-JYM9
       - Run YASU from "Deamon Tools Pro" directory
       - Play

deamon tools pro 係一個掛戴既野
可以上網dl

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
天地毒殺 + 10 |+番個種的分

查看全部評分

回復 支持 反對

我想問題係唔係pes2008所有幾種會在星期五果日出(psp都係)?

如果係我地pc的在星期五有得dl嗎?

你E個BT FILES唔得啊
我都係要上返佢地個WEBSITE先DL到
你快D 攪攪佢
比人地一個清晰的指引

比埋個免cd ok?

回復 支持 反對

係咪最新嫁''
問一問psp 出在味?
回復 支持 反對

終於出左pc版了
淨係英文版都3.幾gb
dling , thx